Hageputer og sitteputer med høy rygg

Finn de perfekte putene til dine hagemøbler! Nye puter er en enkel og rimelig måte å fornye uteplassen på i tillegg til å øke komforten. Vi har hageputer i forskjellig design og materialer. Velg mellom sitteputer i ensfarget stoff som grå, beige og sort, eller puter med mønster. I vårt sortiment har vi blant annet stolputer til hagestoler og benker, puter til regulerbare stoler og solsengputer.

Se våre myke og behagelige stolputer og hageputer med høy rygg her. Putene passer godt til GUDHJEM stolen og andre hagestoler med høy rygg. 

Putene har snorer i siden for feste, slik at puten holder seg på plass i hagestolen. Få økt komfort i hagen med en myk sittepute.

3 produkter
    3 produkter

    Finn din stil blant våre stolputer og hageputer

    Er du på jakt etter nye sitteputer til hagemøblene dine? Nye stolputer er en enkel og rimelig måte å fornye uterommet på i tillegg til å øke komforten. Vi har hageputer i ulike design og materialer, både i ulike farger eller puter med mønster. 

    Forleng levetiden til hageputene dine med en putekasse

    Ved å investere i en putekasse, holder du putene pene og beskyttet mot vær og vind gjennom året. En putekasse er ikke bare praktisk, den er også avgjørende for å opprettholde hageputenes utseende og holdbarhet. Puteboksen er en suveren oppbevaringsløsning utendørs som holder hageputene organisert og lett tilgjengelige når du trenger dem, samtidig som den beskytter dem mot støv, fuktighet og skader når de ikke er i bruk. Dette bidrar til å forlenge levetiden til uteputene dine, slik at de forblir holder seg fine år etter år.