Tepper som skaper hygge og varme

Det er en deilig følelse å krype inn under pleddet i sofaen eller godstolen og slappe av under et mykt teppe. Velg mellom ullpledd, fleecepledd, pelspledd, vatt-tepper og strikkede pledd. Når man er pakket inn i tepper blir alt litt koseligere. Kroppen slapper bedre av, TV-serien eller boken blir litt mer spennende og kaffekoppen smaker enda bedre.

Se også våre sengetepper. Forskjellen på sengetepper og andre pledd er som regel størrelsen, fordi sengeteppet skal være stort nok til å kunne dekke en bred kontinentalseng

Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i blant annet ull, bomull, vatt og lin i forskjellige størrelser og design. Velg mellom nøytrale farger som grå, hvit, beige og olivengrønn eller gå for et teppe med friske og spreke farger som gul, oransje, rosa, burgunder, blå eller grønn. Vårt store sortiment gjør at du enkelt kan finne et sofateppe som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine, se hele utvalget nedenfor. 

48 produkter
  48 produkter

  Koselig interiør som skaper varme

  Det er ofte de små tingene, som gjør et hjem hyggelig og personlig. Tepper og andre boligtekstiler som for eksempel gardiner og gulvtepper er fine elementer å tilføre boligen, som vil understreke din personlige stil. Enten du liker minimalistisk innredning eller mer bohemsk stil, så har JYSK et teppe som passer for stemningen du vil skape.

  Tykke eller tynne fleecetepper er ideelle til kjølige kvelder på balkongen eller terrassen. Velg den fargen eller mønsteret som passer inn på uteplassen din.

  Lun stemning med pledd i imitert pels

  Skap den rette stemningen og hold varmen med et teppe i imiteret pels. Våre myke og lodne pelstepper er laget av 100% polyester og har en deilig og myk fleece aktig innside. Velg mellom ulike fargevalører i grått, sand, eller brunt. Pleddene kommer i størrelse 130x170 cm, eller grått pelspledd i 120x160 cm. For enkelte av modellene finnes det tilhørende pyntepute i samme design som vil gi din bolig en flott og gjennomgående stil. Du må gjerne style teppene sammen med en skinnfell for å få en ultimate lune stilen.

  Praktiske og deilige pledd

  I tillegg til å være fine å se på er pleddene praktiske. På varme sommernetter kan et pledd for eksempel fungere som et soveteppe, dersom du ikke ønsker å bruke en sommerdyne. Pleddet kan også brukes som ekstra isolering i tillegg til dynen alt ettersom temperaturen svinger og behovene endrer seg.