Åpenhetsloven

Grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

JYSK er et familieselskap bygget på sterke verdier som alltid etterstreber å gjøre forretninger på en ærlig og ansvarlig måte.

Dette inkluderer å ta ansvar for våre ansatte, produkter og leverandører.

JYSKs leverandørkjede skaper arbeidsplasser for hundretusener av mennesker over hele verden. Gjennom ansvarlig styring av leverandørkjeden sørger vi for at våre leverandører skaper rettferdige og trygge arbeidsforhold.

JYSK jobber dedikert for å sikre respekt for grunnleggende arbeidsrettigheter, og vi forventer det samme fra våre leverandører.

Aktsomhetsvurdering er et prioritert fokusområde hos oss, og vi etterstreber stadig forbedring. Vi stiller høye krav til oss selv, samt våre leverandører. Som medlem av amfori BSCI har vi i JYSK sluttet oss til en felles Code of Conduct som innebærer et felles regelverk med en rekke spesifikke krav som stilles til våre fabrikker og leverandører. På våre sider kan du lese mer om hvordan vi utfører etisk og sosial ansvarlig produksjon.


Les mer om våre tiltak innen bærekraft

Forespørsel om innsyn

Dersom du ønsker informasjon om hvordan JYSK jobber med å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold til JYSK-medarbeidere og alle som er knyttet til JYSKs verdikjede, kan du når som helst ta kontakt med oss via e-post. Vi svarer deg senest innen 3 uker etter at du har tatt kontakt.
Send forespørselen til: innsyn@jysk.com


Ny JYSKs aktsomhetsrapport vil bli publisert på våre nettsider i juni 2025.