MYKE TEPPER I FLOTTE FARGER

Finnes det noe bedre enn å slappe av på sofaen under et deilig pledd? Vi har pledd designet for hygge og komfort, samtidig som de er lekre å se på. Her finner du myke pledd i bomull og polyester. Velg mellom tepper i farger som hvit, gul, beige, grå, blå, burgunder og grønn.

Vi har også tepper med mønster som striper og ruter, eller med elegante detaljer som frynser. Pleddene kommer i ulike størrelser, men den vanligste størrelsen er 130x170 cm. Ta også pleddene med ut til hagemøblene om sommeren og varm deg på kjølige kvelder.

Bruk pleddene som en del av innredningen, og match dem med gjerne med pynteputer i lignende farger for en helhetlig stil. Teppene skaper en lun og lekkert uttrykk til rommet, samtidig som du kan vise frem din personlige stil.

Se også våre ullpledd, fleecepledd, pelspledd, og vatt-tepper
  

Et pledd - mange bruksområder

Vårt utvalg av tepper kan dekke mange ulike bruksområder. Pakk med deg et pledd når du skal ut på en hyggelig piknikk, eller som underlag på stranden, da slipper du at håndklærne dine blir fulle av sand når de blir fuktige. 

Et pledd kan også brukes som sengeteppe, eller over hundeburet for å lage en trygg hule-stemning for hunden. Når vi er inne på huler, har du barn er tepper en ypperlig mulighet til å bygge hytte i stuen. Alt du trenger et et pledd, to stoler og litt fantasi. 

Det er ikke mer enn et teppe som skal til på barnerommet for å skape en egen lese-sone. Her kan barna sitte på sitt kosesteppe og for hyggelige lesestunder.

Er du på flyttefot kan teppene brukes til å fylle flytteeskene uten at innholdet blir for tungt. Dersom du har større potteplanter kan teppet være hendig å brukes rundt planten for å beskytte bladene under frakt.