Sofaer i god kvalitet til alle hjem

Er det på tide å kjøpe en ny sofa? Vi har et stort utvalg sofaer i skandinavisk design. Her får du kvalitet til gode priser. Velg mellom hjørnesofaer, sofa med sjeselong, stor eller liten sofatoseters eller treseters sofaer og sofagrupper i ulike størrelser.

Sofaen er sentral i stuen. Her kan du slappe av etter en lang arbeidsdag, lene deg tilbake med en bok, eller se en god film sammen med familie og venner. Stuebordet ditt er sofaens viktigste støttespiller, sammen med sofaen utgjør disse hjertet i stuen. Velg mellom små og store sofabord i ulike design og materialer. Vil du variere uttrykket på stuen din kan du enkelt bytte ut pynteputer og pledd til sesongens farger.

Hvordan velge riktig sofa?

Det er mange ulike valg å ta stilling til når man skal kjøpe seg ny sofa og mange opplever det vanskelig å bestemme seg. Skal man for eksempel kjøpe en sort imitert skinnsofa eller en grå veloursofa? Ønsker du en sofa i vinkel eller med sjeselong, eller ser du etter en sofa med god sittedybde med smalt eller bredt armlene? Det er essensielt at du tenker på dine behov; hvor skal sofaen stå, hva skal den brukes til og hvilket materiale skal den være lagd av.
Vi har laget en sofaguide, hvor du kan få råd og veiledning til hva du burde være oppmerksom på når du skal investere i en ny sofa.

Flere farger å velge mellom

Gråtoner har i mange år vært en foretrukket farge på sofaen i de fleste hjem her i landet. Men nå ser vi en større økning av fargede sofatrekk som et supplement til grått. Gjerne i dype fargetoner som mørk blå, dype grønntoner, sort og brune nyanser. Men vi ser også en motvekt til de mørke fargene med mer nøytrale farger som sand, beige og offwhite. Flere av modellene har spennende linjer i sitt design, som for eksempel michelinsofaen ALLESE med de karakteristiske kurvede linjene, eller GISTRUP sofa med sine myke linjer og loddent teddystoff.

Slik tar du vare på sofaen din

Med riktig vedlikehold vil du kunne forlenge levetiden til sofaen din. For sofa i tekstil anbefaler vi impregneringssprayen Textile Protector. Den beskytter møbelet mot flekker. Textile Protector er en usynlig impregnering som ikke endrer stoffets naturlige karakteristika, utseende eller evne til å puste. Hvis sofaen din har treben anbefaler vi bruk av treolje, den beskytter mot flekker og dehydrering.