Sofaer i god kvalitet til alle hjem

Er det på tide å kjøpe en ny sofa? Vi har et stort utvalg sofaer i skandinavisk design. Her får du kvalitet til gode priser. Velg mellom hjørnesofaer, sjeselong, stor sofa, liten sofa, toseters og treseters sofaer og små eller store sofagrupper.

Sofaen er sentral i stuen. Her kan du slappe av etter en lang arbeidsdag, lene deg tilbake med en bok, eller se en god film sammen med familie og venner. Stuebordet ditt er sofaens viktigste støttespiller, sammen med sofaen utgjør disse hjertet i stuen. Velg mellom små og store sofabord i ulike design og materialer. Vil du variere uttrykket på stuen din kan du enkelt bytte ut pynteputer og pledd til sesongens farger.

68 produkter
  68 produkter

  Stue - Sofaer

  Sofa DAMHALE 2-seter svart
  3999,- /stk.
  Kun online
  Sofa DAMHALE 3-seter svart
  4999,- /stk.
  Kun online
  Sofa EGEDAL 2,5-seter grå
  4999,- /stk.
  Kun online
  Sofa KARE 3-seter lys grå
  5499,- /stk.
  Kun online

  Hvordan velge riktig sofa?

  Det mange ulike muligheter når man skal kjøpe seg ny sofa og mange opplever det vanskelig å bestemme seg. Skal man for eksempel kjøpe en sort imitert skinnsofa eller en grå veloursofa? Derfor er det essensielt at du tenker på dine behov; hvor skal sofaen stå, hva skal den brukes til og hvilket materiale skal den være lagd av?
  Vi har laget en sofaguide, hvor du kan få råd og veiledning til hva du burde være oppmerksom på når du skal investere i ny sofa.

  Flere farger å velge mellom

  Gråtoner har i mange år vært foretrukket farge på sofaen i de fleste hjem her i landet. Men nå ser vi en større økning av fargede sofaer som et supplement til grått. Gjerne i dype mørke toner som mørk blå, dype grønntoner, sort, brune nyanser og brent oransje.

  Slik tar du vare på sofaen din

  Med riktig vedlikehold vil du kunne forlenge levetiden til sofaen din. For sofa i tekstil anbefaler vi impregneringssprayen Textile Protector. Den beskytter møbelet mot flekker. Textile Protector er en usynlig impregnering som ikke endrer stoffets naturlige karakteristika, utseende eller evne til å puste. Hvis sofaen din har treben anbefaler vi bruk av treolje, den beskytter mot flekker og dehydrering.