Gi møblene dine god pleie og vedlikehold

Med riktig møbelpleie, stell og godt vedlikehold kan du holde møblene dine pene lenger. Gi stuebordet og lenestolen den kjærligheten de fortjener, kanskje er alt som skal til en møbelknott eller to på dine bordben. 

Ta vare på møblene dine med riktig vedlikehold som å impregnere tekstiler og olje overflater av heltre. Trenger møblene en vask? Møbelrengjøring er ypperlig som flekkfjerner. Se vårt utvalg av møbelspray og tekstilbeskyttelse, møbelknotter, treolje og alt av tilbehør til dine møbler.

5 produkter
  5 produkter

  Slik tar du vare på møblene dine

  Det er enkelt å gi møblene litt kjærlighet og pleie når man har det riktige tilbehøret.

  Impregnering - Textile protector beskytter møbler med stofftrekk mot flekker. Dersom du impregnerer sofaen din før den tas i bruk, er det mye lettere og rette opp hvis uhellet er ute. Textile Protector er en usynlig impregnering som ikke endrer stoffets naturlige karakteristika, utseende eller evne til å puste. Impregner tekstilene dine jevnlig for å opprettholde egenskapene. 

  Møbelrengjøring - Møbelrens er en lifesaver når uhellet først er ute. Tekstilrensen fjerner vann- og oljebaserte flekker fra stofftrekk, tepper og andre typer tekstiler. Prøv tekstilrens på din sofa eller stoler i tekstil. Husk å impregnere produktet på nytt når det er rent og tørt. Stofftrekkrengjøring kan også brukes til tepperengjøring.

  Møbelknotter - Beskytt dine gulv og unngå riper ved å sette på møbelknotter i filt på stoler, bord, og senger. Filtknotter kan også brukes under for eksempel blomsterpotter som gulvbeskyttelse. 

  Treolje - Olje beskytter tresorter som eik, ask og teak mot flekker og uttørking. Oljen er uten terpentin og egner seg godt til innendørs bruk.