Finn den perfekte lenestolen i flott design og god kvalitet

Finnes det noe bedre enn å sitte i godstolen i en stue med en god bok og en kopp kaffe i hånden? I en hektisk hverdag er det avgjørende å kunne hvile mellom slagene. Da er det godt å ha en komfortabel godstol eller gyngestol i stuen hvor du kan senke skuldrene og slappe av. 

Hos oss finner du et bredt utvalg av lenestoler, hvilestoler og gyngestoler med og uten armlene. Vi har også reclinere med vippefunksjon, lenestoler med tilhørende fotskammel og massasjestol. Uansett om du trives best i en moderne svingstol, en naturfarget kurvstol eller en justerbar hvilestol, så finner du helt sikkert det du er på utkikk etter hos oss.

Om du ønsker optimal komfort og avslapning, anbefaler vi en puff eller krakk til hvilestolen.

Hvilken stil passer for meg?

Foretrekker du en klassisk skinnstol? Eller en stol i et mer moderne design?

Vil du at din nye lenestol skal passe godt inn med resten av interiøret så kan du gå for en av de klassiske variantene som passer til fargene og stilen du har hjemme. Vi har et stort utvalg hvilestoler i grå, beige, hvit, sort, brun og offwhite. 

Er du litt mer vågal og ønsker at lenestolen skal være et møbel som fanger blikket, så kan du gå for en tøffere variant for eksempel i grønn eller blå fløyel. Eller en lenestol i trendy teddystoff. 
Ikke vær redd for materialkontraster når du innreder. Kontrastene i både farge og tekstur skaper en spennende komposisjon.

Det er enkelt å pynte opp lenestolen med puter og pledd i farger som passer til sesongen.

Pleie og vedlikehold av lenestoler

Uansett hvilket materiale du velger til din stol, er det en god idé å sørge for å rengjøre og vedlikeholde ditt nye møbel. Materialer som skinn eller kunstskinn kan enkelt tørkes av med en våt klut, i motsetning til stoff som er mer skjørt og krever pleie. 

Invester i en tekstilbeskyttelse til å forebygge flekker på ditt stoltrekk, og tekstilrens til å behandle stoffet, hvis uhellet er ute. Du kan med fordel også kjøpe treolje til stolbena, som beskytter treet mot flekker og uttørking.

Se også vårt utvalg av pleie og tilbehør.