Sovesofa er både sofa og seng i ett møbel

Sovesofaer er en praktisk løsning som gir optimal utnyttelse av plassen du har hjemme. Vi elsker multifunksjonelle møbler. Flere av modellene våre har oppbevaringsrom i sine sjeselonger

Behovet for en ekstraseng behøver ikke å komme på bekostning av det visuelle inntrykket i rommet. Derfor har vi et stort utvalg av sovesofaer, med og uten sjeselong, i ulike stiler og farger. Vi har også minimalistiske dagsenger, og plassbesparende stoler med sovefunksjon i form av en nedfellbar madrass. Det er rett og slett perfekte hvilestoler som kan bli til en ekstra sengeplass. Med andre ord vil du garantert finne noe hos oss som passer din stil og dine behov.

Det være en god idé å supplere med en god overmadrass for å gjøre nattesøvnen så god som mulig.
Se også vårt utvalg av sammenleggbare gjestesenger.

Et allsidig møbel!

Oppdag den ultimate allsidigheten med våre moderne sovesofaer! Enten du er på jakt etter en daybed for en ørliten siesta, en komfortabel stolseng hvor du kan slappe av med en favorittbok, eller en gjestevennlig hjørnesovesofa som dekker ditt behov for ekstrasenger til dine overnattingsgjester, har vi det perfekte valget for deg. 


Hvilken sovesofa skal jeg velge?

Hos JYSK finner du sovesofaer i en lang rekke modeller, størrelser og materialer, inkludert modeller med kaldskumfyll eller bonellfjærer. Trekk er tilgjengelige i slitesterk polyester, bomull, mikrofiber og andre materialer.
Leter du etter en ny sovesofa? Men vet du hvilken sovesofa du vil ha og hvilke funksjoner som passer deg? Nedenfor ser du en oversikt på våre ulike modeller av sovesofaer.

Sovesofa uten sjeselong - denne modellen blir ofte valgt fordi den passer i de fleste rom. Den fås i 1-seter, 2-seter og 3-seter sofaer og passer for to personer når den er utslått.

Sovesofa med sjeselong - et funksjonelt møbel med en forlenget setepute med eller uten armlener, perfekt for avslapning og komfort. Du kan slappe av om dagen i sjeselongen og få god plass om natten når den slås ut. For enkelte modeller er det også mulig å bruke sjeselongen som lagringsplass.

Sovestol - en multifunksjonell stolseng. Forskjellen fra en alminnelig hvilestol er at dette er en sovesofastol som kan brettes ut og brukes som en enkeltseng. Denne passer ypperlig som en gjesteseng. 

Hjørnesofa - stor plass til alle dine gjester! Sovesofa i vinkel krever litt mer plass, men samtidig får du mer stor soveplass og lagringsplass.

Dagseng/Daybed - et trendy møbel som bidrar til et vakkert interiør. Det er et elegant møbel å se på og lett å flytte rundt i hjemmet. Kan brukes til ekstra sitteplasser i stuen, gjesteseng på kontoret eller til avslappning i stuen.


Ta vare på møblene dine

Ikke glem å ta vare på sovesofaen og resten av møblene dine med tekstilbeskyttelse og tekstilrens for stoffet, eller treolje for behandling av bena. Sist men ikke minst er det også en god investering og gå til innkjøp av noen møbelknotter i filt, som vil gi solid gulvbeskyttelse og skåne gulvet for riper.