Sovesofa er både sofa og seng i ett møbel

Sovesofaer er en praktisk løsning som gir optimal utnyttelse av plassen du har hjemme. Vi elsker multifunksjonelle møbler. Flere av modellene våre har oppbevaringsrom i sine sjeselonger

Behovet for en ekstraseng behøver ikke å komme på bekostning av det visuelle inntrykket i rommet. Derfor har vi et stort utvalg sovesofaer, med og uten sjeselong, i ulike stiler og farger. Vi har også stilige dagsenger, og plassbesparende sovestoler eller hvilestoler som kan bli til en ekstra sengeplass. Med andre ord vil du garantert finne noe hos oss som passer din stil og dine behov.

Det være en god idé å supplere med en god overmadrass for å gjøre nattesøvnen så god som mulig.
Se også vårt utvalg av gjestesenger.

31 produkter
  31 produkter

  Sovesofaer - Sofasenger

  Sofaseng NOREFJELL mørk grå
  1750,- /stk.
  AVISVARE
  Kun online
  Sofaseng NOREFJELL lys grå
  1750,- /stk.
  AVISVARE
  Kun online
  Sofaseng VADEHAVET natur
  2000,- /stk.
  AVISVARE
  Kun online
  Sofaseng VARBJERG mørk grå
  2500,- /stk.
  AVISVARE
  Kun online
  Sofaseng BEGYNDT lys grå
  3000,- /stk.
  AVISVARE
  Kun online

  Hvilken sovesofa skal jeg velge?

  Hos JYSK finner du sovesofaer i en lang rekke modeller, størrelser og materialer, inkludert modeller med kaldskumfyll eller bonellfjærer. Trekk er tilgjengelige i slitesterk polyester, bomull, mikrofiber og andre materialer.
  Leter du etter en ny sovesofa? Men vet du hvilken sovesofa du vil ha og hvilke funksjoner som passer deg? Nedenfor ser du en oversikt på våre ulike modeller av sovesofaer. 

  Sovesofa uten sjeselong - denne modellen blir ofte valgt fordi den passer i de fleste rom. Den fås i 1-seter, 2-seter og 3-seter sofaer og passer for to personer når den er utslått.

  Sovesofa med sjeselong - et funksjonelt møbel hvor du kan slappe av om dagen i sjeselongen og få god plass om natten når den slås ut. For enkelte modeller er det også mulig å bruke sjeselongen som lagringsplass.

  Dagseng/Daybed - et trendy møbel som bidrar til et vakkert interiør. Det er et elegant møbel å se på og lett å flytte rundt i hjemmet. Kan brukes til ekstra sitteplasser i stuen, gjesteseng på kontoret eller til avslappning i stuen.

  Sengestol - en multifunksjonell lenestol. Forskjellen fra en lenestol er at denne kan brettes ut og brukes som en enkeltseng. Denne passer ypperlig som en gjesteseng. 

  Hjørnesovesofa - stor plass til alle dine gjester! Sovesofa i vinkel krever litt mer plass, men samtidig får du mer stor soveplass og lagringsplass med en hjørnesofa.

   

  Ta vare på møblene dine

  Ikke glem å ta vare på møblene dine med tekstilbeskyttelse og tekstilrens for stoffet, eller treolje for behandling av bena.