En puff tilfører rommet det lille ekstra

Med en puff eller krakk som fotskammel blir det ekstra avslappende å lene seg tilbake i godstolen eller sofaen og hvile føttene.

Puffer passer like godt i en stue, som på soverommet og barnerommet. Sittepuffer kan også være en god løsning hvis du ønsker ekstra sitteplasser. Vi elsker multifunksjonelle møbler. Derfor har flere av våre puffer et skjult oppbevaringsrom hvor du kan legge pledd og andre småting. Velg mellom et stort utvalg i ulike design, materialer og nøytrale farger som hvit, beige og grå.

Kombiner gjerne puffen med en behagelig lenestol for optimal komfort.

Puffer og krakker som passer inn i din boliginnredning

En puff er et multifunksjonelt møbel, som kan være med til å sette prikken over i’en i din innredning. Det lille møbelet kan brukes i alle hjemmets rom, alt fra køkkenet til inngangspartiet. Se også våre sittebenker

En hendig puff vil også kunne skape glede på ungdomsrommet, hvor det ofte kan være bruk for ekstra sitteplasser. Eller på barnerommet til oppbevaring av leker. 

Velg en moderne fargerik puff i gul fløyel for å gi hjemmet det lille ekstra. Eller hold deg til det klassiske fargene som sort, grå og offwhite. 

En puff i loddent teddy stoff kan virkelig gi et friskt pust til stuen og skape en spennende kontrast til et stuebord i for eksempel heltre. 

Puffer i ulike stiler og materialer

I vårt sortiment finner du puffer med ben eller uten ben. Velg mellom ovale, runde og firkantede puffer som er fast eller myk. En litt fastere puff kan også fungere som et avlastningsbord til for eksempel bok eller pledd i stuen.

Kombiner din nye sittepuff med din sofa eller lenestol i samme stil, og skap et sammenhengende uttrykk i din innredning. Du kan også velge en puff i et annet materiale eller farge, da det vil kunne skape et spennende og moderne uttrykk i din boliginnredning. Når det kommer til innredning av hjemmet er det kun fantasien som setter grenser, så slipp fantasien løs og utforsk vårt spennende utvalg.