En puff tilfører rommet det lille ekstra

Med en puff eller krakk som fotskammel blir det ekstra avslappende å lene seg tilbake i godstolen eller sofaen.

En puff kan tilføre rommet det lille ekstra. Puffer passer like godt i stuen, som på soverommet og barnerommet. Puffen kan være en god løsning for en ekstra sitteplass. Vi elsker multifunksjonelle møbler. Derfor har flere av våre puffer et skjult oppbevaringsrom hvor du kan legge strikkesaker, pledd og andre småting.

Kombiner gjerne puffen med en behagelig lenestol for optimal komfort.

  Stue - Puffer

  PUFFER OG KRAKKER I ULIKE STILER OG MATERIALER

  Velg mellom puffer med ben eller uten ben, rund eller firkantet, fast eller myk. En litt fastere puff kan også fungere som et avlastningsbord til for eksempel bok eller pledd i stuen.
  En puff er et multifunksjonelt møbel, som kan være med til å sette prikken over i’en i innredningen din. Det lille møbelet kan brukes i alle hjemmets rom - alt fra stuen til inngangspartiet. 

  En puff vil også skape glede på ungdomsrommet, hvor det ofte kan være bruk for ekstra sitteplasser eller på barnerommet til oppbevaring av leker. 

  Kombiner din nye puff med din sofa eller lenestol i samme stil, og skap et sammenhengende uttrykk. Du kan også velge en puff i et annet materiale eller farge, for å bryte litt mer, da vil det skape en spennende kontrast. 

  Når det kommer til innredning av hjemmet er det kun fantasien som setter grenser, så slipp fantasien løs og utforsk vårt spennende utvalg.