Flotte entrebenker i ulike design

En entrebenk er et perfekt entrémøbel som både er estetisk vakkert og samtidig gir deg avlastning og gode oppbevaringsmuligheter. Med en benk i inngangspartiet har du alltid et sted å sitte når du tar på deg skoene, eller et sted å legge fra deg posten mens du henger jakken i garderoben.

Velg mellom flere farger som sort, hvit, blå, grå, rosa, grønn og naturfarget. Vi har ulike typer entrebenker, både med eller uten oppbevaring, i mange forskjellige design. En benk passer ikke bare i gangen, men fungerer også på soverommet ved sengen, på badet eller barnerommet som et ekstra møbel. 

Er du på jakt etter en klassisk benk i tre, en entrébenk som skaper blikkfang med et flott velour tekstil eller et mer minimalistisk entremøblement? Uansett hvilke entrémøbler du leter etter, har vi garantert noe som passer deg og dine behov. Se vårt store utvalg benker til gode priser og finn et møbel til din entre som står i stil til skoskapet, kommoden og stumtjeneren

Benk og skostativ i samme møbel

Vi elsker praktiske og multifunskjonelle møbler. Det gjelder også når vi skal innrede inngangspartiet. Flere av entrebenkene har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass. Dersom sittebenken har oppbevaringsplass til sko så trenger du kanskje ikke en egen skohylle i tillegg? 
Velg mellom vakre entrebenker i hvit, sort eller naturfarget med et klassisk eller mer minimalistisk design. 

Vi har entremøbler til dine behov. Gjør et godt kjøp i dag!