Hold orden skoene med skohyller og skoskap

Enkelte vil mener man aldri kan få for mange sko. Dessverre ender sko altfor ofte opp i en haug i gangen. Ikke la førsteinntrykket til gjestene dine være et hav av sko. Et skostativ får skoene opp fra gulvet. 

Få orden på skoene deres med et smart skoskap eller skohyller. Ved å utnytte vertikal lagringsplass får skohyller plass selv i små ganger og entreer uten at du mister mye gulvareal. Har du mange sko kan flere av skohyllene våre plasseres oppå eller ved siden av hverandre.

    Skoskap eller skoreol?

    Skoskap

    Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko. Du får også frigjort gulvplass ved å henge eller sette skoskapet mot veggen. De fleste skoskap er ikke spesielt dype og vil dermed passe inn selv i smale ganger. Et skoskap er lukket og vil oppfattes som en mer ryddig overflate.

    Skoreol og skohylle

    Et skostativ eller skohylle er mindre kompakt, men dominerer ikke det visuelle inntrykket som et skoskap. En skohylle vil få plass overalt i hjemmet. En annen fordel er at skohyller er at skoene er lett tilgjengelig når du raskt skal få på deg sko eller sandaler for å løpe etter bussen eller kaste søppel.