Skooppbevaring med skohyller og skoskap

Noen vil mene at man aldri kan få for mange sko. Dessverre ender sko altfor ofte opp i en haug i gangen. Ikke la førsteinntrykket du får hver dag du kommer hjem være et hav av sko.

Få orden på skoene med et praktisk skoskap, skostativ eller skohylle. Velg et oppbevaringsmøbel som passer inn med garderobeskapet eller andre entremøbler. Ved å utnytte plassen i høyden får skohyller plass selv i små ganger og entreer uten at du mister mye gulvareal. Har du mange sko kan flere av skohyllene våre plasseres oppå eller ved siden av hverandre.

Om du ønsker å legge vekk enkelte skopar til sesonglagring så har vi mindre, gjennomsiktige, plastbokser godt egnet til oppbevaring av sko, slik at de ikke mister formen, og samtidig gir deg god oversikt fordi boksene er gjennomsiktige.

Foretrekker du åpen eller lukket oppbevaring av sko?

Skoskap 

Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug, det er enkelt å vippe ut skuffen hvor skoene står pent plassert. Det gjør det lett å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko. Du får også frigjort gulvplass ved å henge eller sette skoskapet mot veggen.

De fleste skoskap er ikke spesielt dype og vil dermed passe inn selv i smale ganger. Skoskapet når det er lukket vil gi et mer ryddig inntrykk når ikke skoene står til utstilling. 

Skoreol og skohylle

En skoreol eller skohylle er mindre kompakt, med sine åpne hyller, og finnes i varianter med to eller flere hyller. Blant våre skostativ kan du velge mellom materialer i både stål, metall, bambus eller tre. En skohylle vil få plass overalt i hjemmet.En annen fordel er at skohyller er at skoene er lett tilgjengelig, noe som gjør det enkelt for deg når du raskt skal få på deg sko eller sandaler for å løpe etter bussen eller kaste søppel.  

Skoreoler løfter sko opp fra gulvet, hvor de er ute av synet, og dermed får entreen til å fremstå mer ryddig.

Praktiske entremøbler

Mange liker å sitte ned på en skobenk når de tar på seg skoene. Flere av våre entrebenker har hyller til oppbevaring av for eksempel sko, så den fungerer både som en benk og som en skoreol. 

Du finner alltid et stort utvalg og et godt kjøp på entremøbler hos JYSK.