Garderoben som passer deg og din livsstil

Velg en garderobeløsning som passer deg og ditt behov for oppbevaring. Det riktige garderobeskapet gjør det enkelt å ta vare på klærne dine på en praktisk måte, samtidig som møbelet glir inn i resten av innredningen. Flere av våre garderobesystemer er en del av en større møbelserie, slik at du kan finne både nattbord, sengeramme og kommode i matchende design.

Hos oss finner du et stort utvalg klesskap i ulike størrelser og stiler. Vi har garderobeskap i hvit, eik eller sort. Velg mellom garderober med hengslede dører, plassbesparende garderobeskap med skyvedører eller større garderobeløsninger med skuffeinnsats og garderobehyller. Flere av garderobeskapene og våre skyvedørsgarderober kommer med innebygget speil. Speilet reflekterer lyset og gir en større romfølelse.

Vi har også et stort utvalg tilbehør til garderober slik at du kan innrede skapet etter dine behov.

Les vår guide til å velge riktig garderobe.

 

101 produkter
  101 produkter

  Garderobeskap

  Skap NAUTRUP 149x200 eikefarget/hvit
  3500,- /stk.
  4499,- /stk.
  Et godt kjøp
  Spar 22%
  Skap HAGENDRUP 49x176 eik
  1150,- /stk.
  Kun online
  Skap ELLESTED 144x200 eik
  3000,- /stk.
  Kun online
  Skap VELLERUP 101x200 eik
  3499,- /stk.
  Kun online
  Skap VELLERUP 101x200 grå
  3499,- /stk.
  Kun online
  Skap NAUTRUP 100x200 2 dører eikefarget/hvit
  2500,- /stk.
  3699,- /stk.
  Spar 32%
  Skap SATTRUP 151x219 hvit
  4499,- /stk.
  Kun online
  Skap SATTRUP 201x219 hvit
  5499,- /stk.
  Kun online
  Skap EVETOFTE 143x220 eik
  4499,- /stk.
  Kun online
  Skap EVETOFTE 180x220 eik
  5499,- /stk.
  Kun online
  Skap NORDBY 105x200 hvit
  5499,- /stk.
  Kun online
  Skap NORDBY 150x200 hvit
  7999,- /stk.
  Kun online

  Utnytt plassen i klesskapet

  Kleshengere er alltid en god idé å ha i garderobeskapet. På disse kan du også henge vesker, og skjerf. 

  Det kan være praktisk med egne kurver, eller esker til belter, slips og lignende som du ikke vil ha liggende sammen med alt det andre. 

  Har du plass i klesskapet ditt kanskje ønsker du kanskje å sette inn en liten skohylle i bunn av skapet for å få utnyttet plassen og samle alt på ett sted. 
  Innred klesskapet etter kategori t-skjorter for seg, bukser for seg, osv. Sørg for at du har nok plass til å henge det som trengs å henges. Trenger du mer plass kan et frittstående garderobestativ være midt i blinken. 

  Eller kanskje du ønsker å supplere med en kommode eller en åpen reol hvor du kan stille ut skoene og veskene dine.

   

  Tilbehør og innredning til garderobeskap

  Har du et garderobeskap hjemme som kunne trengt en endring i innredningen, behøver du ikke nødvendigvis investere i et helt nytt skap. Hos JYSK har vi et stort utvalg av smart tilbehør, som kan gi ditt gamle klesskap nytt liv. Du finner et utvalg av hyller og innsatser til garderobeskapet i form av trådkurver eller skuffer med full uttrekk. De passer perfekt til å få et overblikk over eksempelvis sokker og undertøy.

  Bruk kurver og oppbevaringsbokser som skuffeinnlegg for å skape praktiske skuffedelere som lar deg holde orden i klesskapet.

  Til de fleste av våres garderobeskap kan du også kjøpe med ekstra hyller i forskjellige størrelser, om behovet oppstår, eller hvis gamle hyller går i stykker. 

  Det er som regel en fordel å bygge opp i høyden, så du tar opp minst mulig gulvplass. Du kan derfor utvide skapplassen ved å kjøpe et overskap, som kan installeres ovenpå det eksisterende garderobeskapet, såfremt det er plass mellom skapet og taket. Det er en smart måte å forlenge garderobeskapet på, uten at det tar mye plass i rommet.

  Hvis du har investert i et skap med skyvedører, kan det være en fordel å anskaffe soft close-beslag til dørene. Den er enkel å montere selv, og gjør at skyvedørene lukker seg stille og rolig.