Kommoder og kommodeskap for enhver stil

Kjøp din nye kleskommode eller kommodeskap hos oss. Her finner du kommoder og skuffeseksjoner i en rekke ulike design og størrelser, med varierende antall skuffer eller skapdører. En kommodeskuff kan gi deg en ny dimensjon av organisering og oppbevaring for dine klær og personlige eiendeler. Det kan være lurt å benytte en mindre oppbevaringsboks eller kurver som skuffedelere og lage ulike soner i skuffen. Kategoriser gjerne innholdet slik at du har en skuff for hver kategori. 

Flere av kommodene våre er en del av en større møbelserie slik at du kan få en gjennomført stil i alle rom med for eksempel nattbord, garderobeskap og sengeramme i samme design. Kommodene våre kommer i flere farger og design blant annet hvit, sort, grå, mørk eller lys eik. For flere av kommodene kan du velge mellom høyglans eller matt utførelse. Vi har også vakre kurvkommoder.

Se hele utvalget og finn din favoritt nedenfor.

Skap plass i hjemmet med fine kommoder

For å få orden på oppbevaringen kan en oppbevaringskommode brukes til flere ting enn bare klær. Små og store ting som leker, sminke, håndklær og sengetøy er også smart å oppbevare i en kommode. Du kan vurdere å ha en kommode i entreen som en kommodesjenk, med praktisk tilbehør som votter, skjerf, paraplyer og andre ting du vil ha lett tilgjengelig i din entre.
Med skuffeinnlegg som mindre oppbevaringsbokser i skuffene holder du lettere orden på små gjenstander. En kommode kan også være et flott supplement til garderobeskapet ditt, og virkelig skape orden i din klesoppbevaring. Hvis det er trangt om plass i din garderobe kan du oppbevar sokker og undertøy i en egen kommode.

Enten du er ute etter en liten, nett og smal skuffeseksjon eller en stor, dyp og romslig kommode, finner du et godt utvalg kommoder hos JYSK som kan dekke dine behov. I vårt sortiment har vi også kommoder med kurver i flettet materiale eller stoff som gir et mer upolert uttrykk til hjemmet. Finn kommoden som passer til innredningen din.

Bruksområder og størrelser

En kommode på ben kan fort gi et nettere inntrykk enn en skuffeseksjon på sokkel. På samme måte gir hvite møbler en optisk illusjon av å ta mindre plass enn et svart møbel. Mens en eikekommode eller en trekommoode gir et mer klassisk uttrykk og tilfører et organisk element til innredningen. Men viktigst av alt er at kommoden passer over ens med resterende møblering i boligen din. 

Innred soverommet med kleskommoder i tillegg til garderobeskap og nattbord, da får du maksimal utnyttelse av rommet og mange lagringsmuligheter. Har du mer behov for oppbevaring, og plass til det kan du velge en dobbelkommode.

Velg mellom lav eller høy kommode ut i fra hva hvilket behov du har for oppbevaring. Tenk over om du trenger en bred kommode til entreen eller om du ønsker et garderobeskap i tillegg.