Kommoder og skuffeseksjoner for enhver stil

Hos oss finner du kommoder og skuffeseksjoner i en rekke ulike design og størrelser, og med varierende antall skuffer eller skapdører. 

Flere av kommodene våre er en del av en større møbelserie slik at du kan få en gjennomført stil i alle rom. Kommodene våre kommer i flere farger og design blant annet hvit, sort, grå, mørk eller lys eik. For flere av kommodene kan du velge mellom høyglans eller matt utførelse. Vi har også vakre kurvkommoder.

Se hele utvalget og finn din favoritt nedenfor.

 

 

57 produkter
  57 produkter

  Oppbevaring - Kommoder

  Et godt kjøp
  Kommode AABYBRO 3 skuffer hvit
  800,- /stk.
  1699,- /stk.
  Spar 53%
  Så lenge lageret rekker
  Kun online

  SKAP PLASS I HJEMMET MED SMARTE KOMMODER

  For å få orden på oppbevaringen kan en kommode brukes til flere ting enn bare klær. Små og store ting som leker, sminke, håndklær og sengetøy er også smart å oppbevare i en kommode. Med skuffeinnlegg som mindre oppbevaringsbokser i skuffene holder du lettere orden på små gjenstander. En kommode kan også være et flott supplement til garderobeskapet ditt, og virkelig skape orden i din klesoppbevaring. Hvis det er trangt om plass i din garderobe kan du oppbevar sokker og undertøy i en egen kommode.

  Enten du er ute etter en liten, nett og smal skuffeseksjon eller en stor, dyp og romslig kommode, finner du et godt utvalg kommoder hos JYSK som kan dekke dine behov. I vårt sortiment har vi også kommoder med kurver i flettet materiale eller stoff som gir et mer upolert uttrykk til hjemmet. Finn kommoden som passer til innredningen din.

  Bruksområder og størrelser

  En kommode på ben kan fort gi et nettere inntrykk enn en skuffeseksjon på sokkel. På samme måte gir hvite møbler en optisk illusjon av å ta mindre plass enn et svart møbel. Men viktigst av alt er at kommoden passer over ens med resterende møblering i boligen din. 

  Innred soverommet med en kommode i tillegg til garderobeskap og nattbord, da får du maksimal utnyttelse av rommet og mange lagringsmuligheter. 

  Velg mellom lav eller høy kommode ut i fra hva hvilket behov du har for oppbevaring. Tenk over om du trenger en bred kommode til entreen eller om du ønsker et garderobeskap i tillegg.