Sengerammer til dobbeltseng og enkeltseng

Når du er på utkikk etter sengeramme til dobbeltseng eller enkeltseng, må du blant annet tenke over hvilken størrelse du ønsker på sengerammen, og at denne passer til størrelsen du har på madrassen. 

Her finner du sengerammer i ulike design og materialer. Velg mellom sengerammer med gavl i flott, klassisk design i for eksempel heltre. Eller senger med et mer moderne, minimalistisk uttrykk i for eksempel sort eller hvitt. Vi har rammeseng i 90, 140, 150, 160 og 180 cm bredde. Flere av våre senger kommer med praktisk oppbevaringsskuff under. Trykk deg inn på produktet for å se flere størrelser. 

Flere av sengerammene kommer i møbelserier med tilhørende kommodeskuffer eller nattbord

Finn den perfekte madrassen til sengen din

Hvilken madrass som passer best for deg er avhengig av dine individuelle behov. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. Du kan også ta en tur til din lokale JYSK-butikk og få hjelp av en av våre medarbeidere.

Sengen er et godt brukt møbel

Sengen er trolig det møbelet vi tilbringer mest tid i. Her hviler vi og samler nye krefter. Samtidig er sengen ofte det mest fremtredende møbelet på soverommet. Sengene våre spiller derfor en vesentlig rolle, og det er viktig at du har den rette sengen som passer til både dine behov og din stil. 

Se også vårt store utvalg av kontinentalsenger.