Bestill nye gardiner på spesialmål

Er du på jakt etter nye gardiner til hjemmet? Har du store eller små vinduer som ikke passer helt overens med våre ferdigsydde gardiner? Fortvil ikke, hos JYSK kan du enkelt bestille ferdigsydde gardiner i spesialmål. 
Uansett om du drømmer om lamellgardiner, liftgardiner, plisségardiner eller rullegardiner på andre mål så kan du enkelt finne gardinløsningen du ønsker i vår brukervennlige gardinportal. 

Velg mellom flere ulike farger og design. I sortimentet finner du selvsagt både lysfiltrerende og mørkleggende materialer til alle våre gardintyper. 
 

1 produkt
  1 produkt

  Gardiner i tilpasset størrelse

  Vi tilbyr både gardiner, lamellgardiner, plisségardiner, liftgardiner og rullegardiner i dine egne mål som passer til dine vindusløsninger. 

  MOTORISERING: Vi tilbyr også automatisert SmartLine plisségardiner eller rullegardiner uten snorer, som styres av en batteridrevet motor. Du kan betjene gardinene via en HUB, fjernkontroll eller app på smarttelefonen din. På fjernkontrollen kan du styre opptil 6 gardiner samlet eller individuelt. På appen kan du gjøre personlige innstillinger og stille inn når du ønsker at gardinene skal opp og ned. Dersom du ønsker å kunne betjene gardinene dine når som helst og hvor som helst, må du velge en HUB-løsning.

  Unike skreddersydde gardiner

  I vår bestillingsportal med gardinløsninger på spesialmål har vi et enormt stort utvalg av farger, tekstiler og design å velge mellom. Her kan du skape ditt helt eget uttrykk. Velg for eksempel samme tekstil på gardinene i stuen, som på liftgardinet på kjøkkenet. Du kan gi vinduene dine et stilrent og gjennomgående design i alle hjemmets rom. Har du et skråvindu der du ikke har funnet noen god løsning for solskjerming? Fortvil ikke. Med våre lameller til skråvinduer finner du en løsning som passer der også. Oppdag en verden full av muligheter. 

  Bestill gardiner i spesialmål på nett

  Besøk vårt gardinstudio nå og begynn å designe dine nye gardiner.

  • Åpent hele døgnet
  • Enkel og sikker guide til alle alternativene dine
  • Priskalkulatoren gir deg kontinuerlig oversikt over beløpet på dine nye gariner
  • Levering direkte til din adresse eller til din nærmeste JYSK-butikk

  Bestill i din nærmeste JYSK-butikk

  Ønsker du personlig veiledning kan våre ansatte i butikken hjelpe deg. 

  • Profesjonell, personlig rådgivning
  • La deg inspirere av mulighetene i vårt gardinstudio
  • Mål og monter selv