Ferdigsydde gardiner til alle rom

Hos JYSK har vi et stort utvalg av gardiner i ulike farger, mønstre og stoffer. Våre ferdigsydde gardiner er en enkel og rask løsning når hjemmet trenger en oppdatering. Vi har et stort utvalg ferdigsydde gardiner til alle rom. Velg mellom tykke gardiner, lette gardiner, lystette gardiner, og insektnett. Enten om du foretrekker fløyelsgardiner eller lingardiner, har vi utvalget du trenger.

Utforsk vårt utvalg og gjør et godt kjøp. Er du i tvil om hvilken gardinløsning som passer for deg så kan du lese mer i vår gardinguide.

 

  Ferdigsydde gardiner - Insektnett

  Ferdigsydde gardiner - Tykke gardiner

  Gardin ORUST 1x140x300 asfalt
  100,- /stk.
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Gardin LOLLAND 1x140x175 blå
  125,- /stk.
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk

  Ferdigsydde gardiner - Undergardiner

  Velg riktig gardintopp

  Ringer/Maljer - Gardiner med maljer er meget enkle å montere. Gardinen tres gjennom metallringene og gardinen vil henge i løse folder og gir en moderne finish til innredningen din. 

  Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.

  Rynkebånd og løpegang - En gardin med rynkebånd og løpegang gir gardinen disse karakteristiske foldene og er et tradisjonelt valg. 

  Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.

   

  Selvklebende vindusfolie

  Vindusfolie kan være praktisk for å hindre innsyn eller skjerme for solen i deler av vinduet. For eksempel hvis du har et kjøkkenvindu hvor mange passerer. Vindusfolien finnes i farget, frostet eller mønstret folie.