Ferdigsydde gardiner til alle rom

Hos JYSK har vi et stort utvalg av gardiner i ulike farger, mønstre og stoffer. Våre ferdigsydde gardiner er en enkel og rask løsning når hjemmet trenger en oppdatering.

Velg mellom tykke gardiner, lette gardiner, lystette gardiner, og insektnett. Enten du foretrekker tykke fløyelsgardiner og velourgardiner eller tynne lingardiner, har vi utvalget du trenger.

Utforsk vårt sortiment og gjør et godt kjøp. Er du i tvil om hvilken gardinløsning som passer for deg så kan du lese mer i vår gardinguide.

 

Skap personlig stil med gardiner

Gardiner kan være en avgjørende faktor for å skape et hyggelig og innbydende hjem. De kan bidra til å regulere lysinnslipp, skape en koselig atmosfære og til og med gi et rom et visuelt løft. Velg fra et bredt spekter av materialer, farger og mønstre for å finne gardiner som passer perfekt til din personlige stil og interiørdesign. Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære på soverommet eller ønsker å legge til et snev av eleganse til stuen, kan gardiner hjelpe deg med å sette stemningen. Utforsk de ulike stiler og mulighetene, og la gardiner bli en integrert del av ditt hjem.

Steng lyset ute med en mørkleggingsgardin

Trenger du å blokkere ut solens stråler og skap et dypt mørke som gir ro og avslapning? da kan våre lystette blackout-gardiner være midt i blinken. Velg blant stilige farger og teksturer for å matche din personlige stil. Gjør ethvert rom til en oase av stillhet og hvile med våre flotte mørkleggingsgardiner som gir deg den perfekte balansen mellom funksjonalitet og eleganse.

Velg riktig gardintopp

Avhengig av hvilket uttrykk du ønsker at gardinene skal gi har også opphengsmetode noe å si. Ønsker du gardinstang eller en gardinskinne for eksempel? Les mer om montering her før du velger ønsket gardintopp. 

Ringer/Maljer - Gardiner med maljer er meget enkle å montere. Gardinen tres gjennom metallringene og gardinen vil henge i løse folder og gir en moderne finish til innredningen din. 

Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.

Rynkebånd og løpegang - En gardin med rynkebånd og løpegang gir gardinen disse karakteristiske foldene og er et tradisjonelt valg. 

Se mer og få inspirasjon til å velge riktige gardiner.


Selvklebende vindusfolie

Vindusfolie kan være praktisk for å hindre innsyn eller skjerme for solen i deler av vinduet. For eksempel hvis du har et kjøkkenvindu hvor mange passerer. Vindusfolien finnes i farget, frostet eller mønstret folie.