Stort utvalg av ferdigsydde gardiner

Gardiner kan gi vindus stylingen det lille ekstra. Hvis du i tillegg matcher pynteputene i sofaen får du en komplett og gjennomført stil. Se vårt utvalg av ferdigsydde gardiner i tykkere kvalitet. 

Velourgardiner er en økende trend. Gi et moderne preg til rommet med flotte fløyelsgardiner. Fløyelen vil folde seg elegant og har en myk og glatt overflatestruktur når den berøres lett med fingertuppene. Vi har også gardiner med en matt semsket look, eller med et glatt og silkeaktig uttrykk. 

Våre ferdigsydde gardiner kommer med standard bredde på 140 cm. For flere av modellene kan du velge mellom høyde på 175 cm eller 300 cm. Vi har gardiner i et stort utvalg farger som grå, blå, sand, beige, hvit, rosa, sort og grønn. 

Her finner du garantert gardinene som vil passe hjemme hos deg. Ønsker du å stenge solen helt ute har vi også lystette blendingsgardiner

 

 

23 produkter
  23 produkter

  Ulike gardinoppheng

  Ringer/Maljer - Gardiner med maljer er meget enkle å montere. Gardinen tres gjennom metallringene og gardinen vil henge i løse folder og gir en moderne finish til innredningen din. 

  Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.

  Rynkebånd og løpegang - En gardin med rynkebånd og løpegang gir gardinen disse karakteristiske foldene og er et tradisjonelt valg. 

  Se mer på vår gardinguide

  Komfortabel eleganse med tykke gardiner

  Med komfortable tekstiler som omfavner deg som en varm kappe gir våre tykke gardiner ikke bare beskyttelse mot elementene, men også en følelse av trygghet og avskjerming. Utforsk vårt store utvalg og oppdag hvordan disse gardinene kan transformere ditt hjem til en oase av komfort og sofistikert stil. Velg tykke gardiner, for de som setter pris på det beste når det gjelder både estetikk og velvære.