Tynne undergardiner til vinduene dine

Tynne undergardiner er gjennomsiktige og fungerer som et diskret skjold mot omverdenen, og egner seg godt dersom du ønsker å slippe dagslys inn fra vinduet uten å trekke gardinene til side. En tynn undergardin kan med fordel brukes sammen med tykk gardin eller en rullegardin for å style vinduet lag på lag og få inn litt mer farger. 

I sortimentet finner du hvite gardiner i ulike diskrete mønstre og med broderi, som skaper et vakkert og elegant uttrykk i hjemmet. Undergardinene kommer med ulike oppheng som stropper eller løpegang. Se utvalget på nett eller i din lokale JYSK butikk.

Florlett undergardin

Florlette undergardiner som blafrer i vinden er for mange nostalgiske sommerminner. Undergardiner er et populært valg for mange hjem fordi de kan gi en myk og luftig følelse til rommet. De er vanligvis laget av lette materialer som bomull, lin eller polyester, og de kommer i et bredt utvalg av mønstre som kan passe til enhver innredningsstil.

En tynn undergardin er ideell for deg som ønsker å ha litt privatliv i rommet uten å blokkere for mye naturlig lys. Gardinene slipper også en del luft og friskhet inn i rommet, noe som gjør dem perfekte for varme sommerdager.

Til slutt kan tynne lette undergardiner være et godt valg for de som ønsker å oppdatere interiøret uten å bruke for mye penger. De er rimelige og enkle å installere, og kan gi et friskt og nytt utseende til ethvert rom i hjemmet ditt.

Les mer om hvordan du kan style gardinene dine her.