Lette gardiner i ulike farger og størrelser

Tynne gardiner er perfekte til bruk som en lett lysgardin eller for å hindre innsyn uten å blokkere for lyset. Våre lysfiltrerende og lette gardiner kommer i ulike materialer, og flere av gardinene har gjerne en svak struktur i tekstilet. Velg mellom nøytrale farger som hvit, offwhite, grå og beige. Kombiner gjerne en tynn gardin lagvis med en tykkere gardin og for eksempel en lystett rullegardin.

Blant våre tynne gardiner kan du velge mellom gardiner med stropper for oppheng eller løpegang. Se vårt brede utvalg av ferdigsydde florlette gardiner.

Tynne gardiner til alle rom i hjemmet

Våre ferdiglagde gardiner passer til alle rom i hjemmet ditt. En tynn gardin er ideell å bruke som kjøkkengardin eller i stuen. Heng gardinene dine lagvis og skap et stilig hjem hvor det er enkelt å justere lyset. Gardiner hengt i lag lar deg bevare lyset i rommet og skjermer samtidig for nysgjerrige forbigående. Bruk en av våre tynne gardiner som det innerste laget og la lyset skinne inn i hjemmet ditt. På soverommet kan du kombinere en lett gardin med blendingsgardin eller en rullegardin.

Les mer om hvordan du kan style vinduet ditt.