Praktiske rullegardiner til vinduet

Vi har et stort utvalg rullegardiner i ulike bredder, lengder, farger og materialer. I sortimentet finner du ensfargede rullegardiner i blant annet sort, hvit, grå og rosa. Vi har også solskjerming med dekorativt mønster. Velg mellom lystett mørkleggingsgardin, lysfiltrerende rullegardin, duo rullegardin, eller rullegardin i bambus. BOLGA er en av våre kundefavoritter, det er en lystett rullegardin som kommer i ulike farger og bredder. 

Du må gjerne style vinduet med alminnelige gardiner i tillegg. Det øker hyggefaktoren og gjør det enkelt å legge til litt farge og skape personlig preg. Finn mer inspirasjon til hvordan du kan style med gardiner og rullegardiner.

De fleste av våre rullegardiner kan også avkortes i bredden slik at de passer til ditt vindu.


 

Hvordan monterer jeg rullegardinen

Rullegardinene er enkle og montere og kommer enten med kjedetrekk, manuell nedtrekk eller batteridrevet med fjernkontroll. Se instruksjonsvideo for montering på produktsiden.
 

Style vinduet lag på lag

Det kan være fint å innrede lagvis med en rullegardin innerst. På et soverom for eksempel kan du velge en mørkeleggingsrullegardin som gjør rommet helt mørkt og optimalt for søvnen. Lag nr to kan være en florlett og gjennomsiktig gardin som filtrerer lyset. På den måten kan du tilpasse hvor mye dagslys du ønsker inn i rommet. Det tredje laget kan være en mer stemningsskapende tyngre gardin som kan tilføre litt mer farge til vinduet ditt. 

Les mer om innredning og styling med gardiner her.