Se våre lekre rullegardiner i bambus

Vi har rullegardiner i bambus til lave priser. Velg mellom naturfarget eller grå. Strukturen i rullegardinen gjør at lyset filtreres på en myk måte, samtidig som det hindrer innsyn.

Bambus er et mer bærekraftig materiale fordi den vokser så hurtig. En rullegardin i bambus gir et mykt og stemningsfullt preg, og kan være et godt alternativ til en tradisjonell rullegardin eller vanlige gardiner.

Se flere tips til styling av vinduet her.

2 produkter
    2 produkter

    Organisk preg til vinduet

    La naturens skjønnhet omfavne ditt hjem med våre flotte rullegardiner i bambus. Disse elegante rullegardinene er mer enn bare dekorative elementer, de har et organisk uttrykk som bringer naturens ro og varme inn i hjemmet.

    Bambusens naturlige tekstur og farger skaper et organisk utseende som gir rommet ditt et snev av eksotisk sjarm. Opplev hvordan lyset filtreres gjennom de delikate bambusstrimlene og kaster myke skygger som danser på vegger og gulv. Bambusrullegardiner er en påminnelse om naturens enkelhet og skjønnhet. Gi ditt hjem et pust av frisk luft og en følelse av fred med våre nydelige rullegardiner i bambus.