Lystette rullegardiner

Få det helt mørkt i rommet med vår blackout rullegardin. Våre lystette rullegardiner kommer i flere farger som svart, hvit, grå og rosa. Velg mellom ulike bredder fra 60 cm til 180 cm. De fleste av våre mørkeleggingsrullegardiner kan også avkortes i bredden slik at de spesialtilpasses til ditt vindu. Standard lengden på våre mørkleggende rullegardiner er 170 cm og 210 cm. 

Rullegardinene er enkle og montere og kommer enten med kjedetrekk, manuell nedtrekk eller med batteridrevet fjernkontroll. Velg mellom ensfarget design eller rullegardin med mønster. 

Se også våre lysfiltrerende rullegardiner og duogardiner som er en hybrid av lystett og lysfiltrerende rullegardin. 

9 produkter
  9 produkter

  Sov godt i tussmørket

  God søvn er viktig for at man skal kunne hente seg inn og restituere godt. På soverommet blir mørkleggende rullegardiner din trofaste følgesvenn. Her kan du stenge sollyset fullstendig ute og legge til rette for deilig og uforstyrret søvn. 

  Det er perfekt for deg som jobber turnus og kanskje har en døgnrytme som er litt annerledes. Som kjent er sommernatten lang og lys her i landet, ja enkelte steder går solen faktisk aldri ned. Da kommer mørkeleggingsrullegardinen virkelig til sin rett. 

  Lag hjemmekino i stuen

  Gjør stuen om til en hjemmekino i en fei med lystette blackout rullegardiner. I filmstuen blir de ikke bare et praktisk valg, men et nøkkelelement for å skape den perfekte hjemmekino atmosfæren. La deg fordype i filmens magi uten distraksjoner fra omgivelsene.