Pynteputer gir nytt liv til hjemmet

Puter er attraktive, behagelige og gjør alt litt koseligere. De er også perfekte om du ønsker å gi stuen en makeover uten at det koster mye tid eller penger. Et par nye pynteputer i sofaen eller i lenestolen kan gi et hvilket som helst rom nytt liv på 1-2-3. Eller bare det å bytte pynteputetrekk på en sofapute du allerede har kan skape enorm forandring.

Det viktigste å tenke på når du kjøper pynteputer er om de passer inn med resten av innredningen din. For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene. Velg mellom runde, rektangulære og avlange puter både med og uten rysjer og stilige detaljer. For eksempel kan en pelspute passe godt til høsten og skape et lunt uttrykk til innredningen.

Vi har også separate innleggsputer i 40x40 og 50x50 cm.

5 ting du burde tenke på før du kjøper nye pynteputer

Mange synes pynteputer og ryggputer er et uunnværlig element i hjemmet. Det er flere forskjellige pynteputer å velge mellom, og alle vil nok ikke passe dine behov og din stil. Derfor anbefaler vi at du tenker over disse fem tingene før du handler nye pynteputer:

  1. Hvor store skal pynteputene, eller innleggsputene, være?
  2. Hva skal din nye pute være laget av?
  3. Hvilken farge skal putene ha?
  4. Skal de ha mønster? I så fall, hvilket?
  5. Hvor mange puter skal du kjøpe?

 

SOFAPUTER SOM PIFFER OPP BOLIGINNREDNINGEN

Trenger din bolig en forandring eller et frisk pust, uten at det skal koste en formue? Da er pynteputer en god og billig måte å gjøre en synlig make-over i stuen, på soverommet eller i andre rom. I dag er pynteputer i større grad blitt en del av innredningen. Spesielt fordi de er både billige og enkle å skifte ut alt ut ifra humør og stil. Skap en elegant stil med rolige farger i beige, brun, sand, hvit, grå og sort. Eller gi interiøret litt fargeglede med å kombinere ulike fargerike puter som rosa og gul, eller blå, grønn og grå fargetoner sammen. Prøv deg frem og match gjerne puter med ulike mønster som blomsterprint og grafiske ruter for å få frem din personlige stil.

 

Gi hjemmet ny styling

Hvis du liker å bytte ut pynteputene dine etter behov og humør og samtidig skape en ny stemning i hjemmet, anbefaler vi at du kjøper puteinnmat og tilhørende putetrekk. Det gjør det enkelt for deg å bytte stylingen etter ønske. Se også vårt store utvalg pledd og interiørartikler for en helhetlig innredning.