Pynteputer gir nytt liv til hjemmet

Puter er attraktive, behagelige og gjør alt litt koseligere. De er også perfekte om du ønsker å gi stuen en makeover uten at det koster mye tid eller penger. Et par nye pynteputer, eller pynteputetrekk, i sofaen eller i lenestolen kan gi et hvilket som helst rom nytt liv på 1-2-3.

Det viktigste å tenke på når du kjøper pynteputer er om de passer inn med resten av innredningen din. For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene.

Vi har også separate innleggsputer i 40x40 og 50x50 cm.

  Pynteputer - Pynteputer

  Pyntepute EMOJI Ø35 ass.
  80,- /stk.
  Kun i butikk

  Pynteputer - Pynteputetrekk

  5 ting du burde tenke på før du kjøper nye pynteputer

  Mange synes pynteputer og ryggputer er et uunnværlig element i hjemmet. Det er flere forskjellige pynteputer å velge mellom, og alle vil nok ikke passe dine behov og din stil. Derfor anbefaler vi at du tenker over disse fem tingene før du handler nye pynteputer:

  1. Hvor store skal pynteputene, eller innleggsputene, være?
  2. Hva skal de være laget av?
  3. Hvilken farge skal de ha?
  4. Skal de ha mønster? I så fall, hvilket?
  5. Hvor mange puter skal du kjøpe?

   

  SOFAPUTER SOM PIFFER OPP BOLIGINNREDNINGEN

  Trenger din bolig en forandring eller et frisk pust, uten at det skal koste en formue? Da er pynteputer en god og billig måte å gjøre en synlig make-over i stuen, på soverommet eller i andre rom. I dag er pynteputer i høyere grad blitt en del av innredningen. Spesielt fordi de er både billige og enkle å skifte ut alt utifra humør og stil.

   

  Gi hjemmet ny styling

  Hvis du liker å bytte ut pynteputene dine etter behov og humør og samtidig skape en ny stemning i hjemmet, anbefaler vi at du kjøper innleggsputer og tilhørende putetrekk. Det gjør det enkelt for deg å bytte stylingen etter ønske. Se også vårt store utvalg pledd og interiørartikler for en helhetlig innredning.