Flotte pynteputetrekk med farger eller mønster

Du behøver ikke å kaste pynteputene dine bare fordi stoffet begynner å bli litt slitt eller du har gått lei av fargen. Gi gamle puter nytt liv med et nytt pynteputetrekk fra JYSK. Å bytte ut trekket på innleggsputene er et mer miljøvennlig og ofte billigere alternativ enn å kjøpe nye puter. Pynteputetrekk tar minimalt med plass og kan tas frem igjen når du ønsker det. Om du har flere ulike trekk kan du jevne tilpasse farger og mønstre etter årstid og humør. 

Forny uttrykket med vårt store utvalg pynteputetrekk i ulike farger og mønstre. Velg mellom ulike teksturer som silkeglatte overflater og myke trekk i velour. Pynteputetrekkene kommer i 40x40 og 50x50 cm.

Om du ikke har en pyntepute fra før, finner du vårt utvalg av puteinnmat her. Se også våre ferdige pynteputer og ryggputer.

SKAP ROLIGE ELLER LIVLIGE RAMMER I DITT HJEM

Du kan bruke pynteputer til å tilføre litt ekstra farge i din boliginnredning. Blir du lei av fargen er det enkelt å skifte putetrekk eller kjøpe noen nye som for eksempel et silkeputetrekk eller velourtrekk. 

Puter i sterke og spreke farger som gul, blå, grønn, rosa, burguner eller med mønster skaper liv i din innredning. 

I motsetning til puter i rolige farger som sort, hvit, beige, sand, grå eller brun kan skape en harmonisk ro. Hvilket kan passe godt dersom det er mange ulike elementer i rommet.

SLIK VASKER DU DINE PUTETREKK

Kanskje det ikke alltid er nødvendig å kjøpe nye pynteputetrekk - en tur i vaskemaskinen kan også gi liv til dine gamle trekk. Når du skal vaske dine pynteputetrekk så er det alltid viktigt, at du følger vaskeanvisningen for den enkelte pute.

Generelle råd:

- Husk at glidelåsen bør lukkes før vask

- Vask alltid med lignende farger

- Vask med lave temperaturer 

Hvis du er i tvil om hvordan dine puter skal vaskes, så sjekk produktspesifikasjonene hvor du finner vaskeanvisningene.