Pynteputer skaper liv i rommet

Piff opp hjemmet ditt med nye pynteputer og dekorasjonsputer fra JYSK. Pynteputer er både koselige og funksjonelle, de ser både bra ut og skaper god komfort samtidig. Her kan du gjøre gode kjøp på vakre pynteputer i ulike størrelser, farger og teksturer. 

Vi har et stort utvalg ensfargede puter i blant annet hvitt, grønt, gult, rosa og blått. Nedenfor finner du også pynteputer med striper, mønster og florale print.  Pynteputene våre kommer i flere ulike former som kvadratiske, rektangulære og runde.

Velg mellom ulike teksturer. Hva med en fløyelspute, eller en pelspute, eller en pyntepute med rysjer.

Se også våre putetrekk, og separate innleggsputer i 40x40 og 50x50.

  Pynteputer - Pynteputer

  Pyntepute EMOJI Ø35 ass.
  80,- /stk.
  Kun i butikk

  Harmonisk eller livlig innredning

  Pynteputene kan brukes til å tilføre litt ekstra farge til stylingen din. Dersom du er lei av fargene er det enkelt å bytte ut dekorputene. Skap en harmonisk innredning med jordtoner, hvit og grått og en ton i ton fargepalett. 

  Eller la pynteputene spille hovedrollen i innredningen din ved å bruke knæsje farger som skaper blikkfang. Kontraster i både farger eller kombinasjon av mønster og print skaper et mer livlig uttrykk til stylingen din. Bruk pynteputer til å få frem din personlige stil! Det er lekkert å mikse for eksempel ensfargede velour puter og mønstrede puter med blomsterprint. 

  Eksperimenter med farger og finn dine favorittputer her.