Lamelgardiner til alle rom

Hos JYSK har vi et stort utvalg av lamellgardiner. Lameller gir et moderne og minimalistisk uttrykk med sine vertikale striper og er et fint alternativ til deg som ikke ønsker gardiner, men likevel vil kunne stenge solen ute. Lamellene styres med snortrekk og kan trekkes helt til siden. Våre lamellgardiner kan justeres både i høyden og bredden og egner seg spesielt godt til store vindusflater. 

Ofte er vinduslameller brukt i kontorlandskap med glassvinduer inn til kontorene, for å kunne skille av ved behov. Velg mellom hvite eller sorte lameller i ulike bredder fra 100 cm - 300 cm.

Velg mellom lysfiltrerende eller lystette lamellgardiner i flere ulike bredder. Lamellene er enkle å montere og festes til en toppskinne. Les mer om montering her.

4 produkter
  4 produkter

  Estetiske fordeler med lameller:

  1. Romfølelse: Vertikale lameller har en tendens til å gi en illusjon av høyde, noe som gjør at rommet kan virke større og mer luftig.
  2. Moderne utseende: Lamellgardiner gir et moderne og strømlinjeformet utseende til rommet. De passer godt inn i moderne, minimalistisk interiør og styling.
  3. Passer for store vindusflater: Vertikale lameller fungerer spesielt bra for store vindusflater eller glassdører. De gir en jevn og elegant dekning.

  Alt i alt kan vi si at lameller gir en kombinasjon av funksjonalitet og stil, og de er derfor et populært valg for de som ønsker en moderne og praktisk løsning for vinduene.