Velg riktig vendbar madrass

Er du på jakt etter en madrass som kan holde i mange år? Da bør du vurdere å kjøpe en springfjærmadrass. Springfjærmadrasser består av ulike typer fjærer, og er samtidig vendbare - derav navnet vendbar madrass. Hvis du husker å snu madrassen regelmessig, kan du forlenge madrassens levetid. Springfjærmadrasser er uten fast ramme, og skal ligge på en lamellbunn i en sengeramme eller en regulerbar seng.

Søvn er avgjørende for din trivsel og velvære. Med en god vendbar madrass hjelper du den gode nattesøvnen på vei. Fjærene gir deg støtte og sørger for at kroppsvekten fordeles jevnt. Fjærkonstruksjonen sikrer også god luftsirkulasjon, slik at det ikke blir for varmt.

Les mer om vendbare madrasser og andre madrasstyper i vår sengeguide.

  Madrasser - Vendbare madrasser

  Springfjærmadrasser med lang holdbarhet

  Springfjærmadrasser fås i flere forskjellige størrelser (blant annet 70x200, 75x200 og 90x200), og du finner helt sikkert en som dekker dine behov. Hos oss får du utvidet garanti på utvalgte springfjærmadrasser. Du får 15 års garanti på PLUS-madrasser, og hele 25 års garanti på GOLD-madrasser.

  Les mer om vår utvidede garanti på madrasser her.

   

  Hva er en vendbar madrass?

  En vendbar madrass består av et springfjærsystem, polstring og trekk. Den er uten en fast ramme og skal ligge på en lamellbunn i en sengeramme. Det er to typer springfjærer som utgjør madrassens kjerne, bonell-fjær og pocket-fjær.