Velg riktig vendbar madrass

Er du på jakt etter en madrass som kan holde i mange år? Da bør du vurdere å kjøpe en springfjærmadrass. Madrassene kommer i ulike størrelser, trykk deg inn på produktet for å se flere størrelser. Springfjærmadrasser består av ulike typer fjærer, og er samtidig vendbare - derav navnet vendbar madrass. Hvis du husker å snu madrassen regelmessig, kan du forlenge madrassens levetid. Springfjærmadrasser er uten fast ramme, og skal ligge på en lamellbunn i en sengeramme eller en regulerbar seng.

Søvn er avgjørende for din trivsel og velvære. Med en god vendbar madrass hjelper du den gode nattesøvnen på vei. Fjærene gir deg støtte og sørger for at kroppsvekten fordeles jevnt. Fjærkonstruksjonen sikrer også god luftsirkulasjon, slik at det ikke blir for varmt.

Les mer om vendbare madrasser og andre madrasstyper i vår sengeguide.

Springfjærmadrasser med lang holdbarhet

Springfjærmadrasser fås i flere forskjellige størrelser (fra 70 til 180 cm bredde), og du finner helt sikkert en som dekker dine behov. Hos oss får du utvidet garanti på utvalgte springfjærmadrasser. Du får 15 års garanti på PLUS-madrasser, og hele 25 års garanti på GOLD-madrasser.

Hva er en vendbar madrass?

En vendbar madrass består av et springfjærsystem, polstring og trekk. Den er uten en fast ramme og skal ligge på en lamellbunn i en sengeramme. Det er to typer springfjærer som utgjør madrassens kjerne, bonell-fjær og pocket-fjær.

Få opptil 25 års garanti på madrasser 

Du kan trygt kjøpe din madrass hos JYSK. Vi har utvidet garanti på PLUS og GOLD-madrasser. Les mer om garantien på henholdvis 15 og 25 år her.

Kjøper du en GOLD madrass, kan du prøve den i 100 netter - og hvis du ikke er 100% fornøyd, så bytter vi med et smil.