Rammemadrass til dine behov

Hos oss finner du et stort utvalg rammemadrasser i mange forskjellige størrelser og prisklasser. Trykk deg inn på produktet for å se flere størrelser. Vi tilbyr en utvidet garanti på flere av våre rammemadrasser. På PLUS- og GOLD-madrasser får du henholdsvis 15 og 25 års garanti.

En rammemadrass er bygd opp med et fjærsystem som ligger på en treramme. Madrassen gir god komfort, fordi fjærene følger kroppens konturer. Bunnen er fast, slik at rammemadrasser ikke kan bøyes eller vris. Hvis du setter ben eller meier under rammemadrassen, har du en komplett seng.

For å gjøre det enklere for deg å velge riktig madrass, har vi samlet gode råd som du bør vurdere før du kjøpe ny seng. Les rådene i vår sengeguide her.

Se også vårt store utvalg av deilige dyner og puter.

Finn riktig fasthet og størrelse

Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av billige rammemadrasser og dobbeltsenger i ulike størrelser og fastheter (medium og ekstra fast). Hos finner du rammemadrasser i 75x200, 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 150x200, 160x200 og 180x200. Om du ønsker en lengre seng så kan du velge mellom rammemadrasser i 90x210 og 180x210. Bruk filtrene for å finne madrassen som passer ditt soverom.
 

Det kan være en god idé å bruke en overmadrass sammen med rammemadrassen. Dette forlenger madrassens holdbarhet.

Skap hotellfølelse hjemme med en hodegavl

Akkompagner din nye rammemadrass med en sengegavl for å gi soverommet et luksuriøst preg. Hodegavlen kan være med på å gi soverommet et nytt, stilfullt utseende og er en enkel løsning hvis du ønsker litt forandring. Et hodegjerde er også perfekt for å hvile ryggen hvis du liker å lese på sengen.