Overmadrass gir optimal komfort

Overmadrassen er prikken over i-en. Den vil gi god komfort og kan kompensere hvis madrassen er for hard eller myk. Overmadrasser er utviklet for å tilpasse seg kroppen din og gi optimal beskyttelse og trykkavlastning. 

Det finnes forskjellige typer overmadrasser. Velg mellom tynn eller tykk overmadrass i skum, lateks eller memoryskum. Hos JYSK finner du et bredt utvalg av overmadrasser i flere forskjellige størrelser for både barn og voksne. Vi har også overmadrass med splitt som passer godt til regulerbare kontinentalsenger. Utforsk sortimentet vårt og finn et godt tilbud.


Hvis du er i tvil om hvilken overmadrass du burde velge så kan tilbyr vi råd og veiledning i butikk, i chatten her på JYSK.no og du finner mer informasjon i vår sengeguide.

  Overmadrasser - PLUS

  ?

  Overmadrasser - Baby/Junior

  Overmadrass og tisselaken beskytter madrassen

  En overmadrass gir et beskyttende lag over ramme-, springfjær- og skummadrassen. Når du legger overmadrassen på madrassen, holder madrassen lenger på fasongen, og du får samtidig et renere sovemiljø. Overmadrassen suger nemlig opp litt av svetten som du avgir i løpet av natten. At det ikke kommer svette direkte i forbindelse med madrassen bidrar også til at selve madrassen holder lenger.

  Du kan også beskytte madrassene dine med madrassbeskyttere, som er tynnere enn overmadrasser og som har elastiske stropper i hjørnene. Madrassbeskytterne festes til madrassen med stroppene, men kan lett tas av og vaskes. Hos oss finner du et bredt utvalg av både overmadrasser, overmadrasser til regulerbare senger og madrassbeskyttere i flere ulike størrelser.