Klesstativ som ekstra klesoppbevaring

Mangler du plass i garderobeskapet eller foretrekker du å henge opp klærne dine på en garderobestang? Da er garderobestativ en ideell løsning. Klesstativet er et dekorativt element i innredningen og det lar deg vise frem de fineste plaggene dine. Samtidig tar garderobestativet opp lite gulvplass.

Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Garderobestativet kan for eksempel erstatte en stumtjener i en entre og gir deg god oversikt på hva som henger på garderobestangen. Velg mellom moderne garderobestativ, med og uten hjul, i metall, tre, og bambus. Flere av våre garderobestenger har smarte hyller hvor du kan sette sko, hatter eller esker.

Velg kleshengere som passer til ditt nye garderobestativ. Et garderobestativ på hjul gjør det enkelt å flytte ved behov.

12 produkter
  12 produkter

  Et garderobestativ med god bæreevne

  Det nytter ikke å investere i et garderobestativ, hvor du må være bekymret for om bæreevnen er god nok. Derfor er våres garderobestativ bl.a. fremstillet av sterke og holdbare materialer som furu og bambus, som sikrer en robust konstruksjon. Utover dette finner du også holdbare garderobestativ i stål, krom og metall som har justerbar høyde, slik at du kan tilpasse stativet etter tøyet i din garderobe. 

  Tenk over om du har bruk for et stativ med eller uten hjul, etter ditt behov for å lett kunne flytte klærne dine rundt. 

  Ekstra oppbevaring i entreen

  Som et supplement til en kommode eller et garderobeskap kan et klesstativ med klesstang gi deg nettopp det du trenger av ekstra oppbevaring av jakker og yttertøy i gangen. 

  Et garderobestativ kan også være hendig å ha i for eksempel boden eller kjelleren hvor du kan henge jakken din eller andre sesong plagg pent på en kleshenger når disse ikke er i bruk. 

  Ta en opprydning i garderoben

  Vi eier stort sett flere klær enn vi bruker. Noen ganger har vi med tiden endret smak, eller det kan være at passformen på klærne har på magisk vis endret seg?!?

  Gi plass i klesskapet slik at du ser hva du faktisk har, og sitter igjen med det du faktisk bruker

  Heng plaggene du ikke skal bruke på et klesstativ og inviter venner og bekjente på byttekveld eller ha et garasjesalg. Eller evt. gi klærne dine til UffFretex eller tilsvarende tøyinnsamling slik at noen andre kan dra nytte av det du ikke lenger trenger.