Speil til alle rom i hjemmet

Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et stort speil i helfigur til soverommet, et gulv speil til gangen eller baderomsspeil. Speilet blir som et dekorelement i innredningen og kan gli inn med resten av interiøret, eller skille seg ut som et dersom du heller ønsker det. 

Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil. Speilene kommer med eller uten rammer, og du kan velge mellom farger som hvit, sort, natur, gull og sølv. Kort fortalt: vi har noe enhver smak. Se vår guide til valg av riktig speil. Hva med et ovalt speil til inngangspartiet?

Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra ut. Med lur plassering av speilene kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Et speil kan også få frem din personlige stil. Gi innredningen et snev av luksus med en forseggjort ramme.

Les om flere tips til innredning med speil.

Bruk speil i innredningen

Bruk speil i innredningen for å reflektere lyset i rommet. Hvis du har et hus eller en leilighet med små rom, kan du skape en optisk illusjon av en større romfølelse ved bruk av speil.

Sminkebord med speil

Se våre sminkebord med speil. Et bord med integrert speil kan være nyttig på for eksempel soverommet, eller i entreen. Da har man et sted hvor man legger siste finish før man går ut av døren. 

Som sminkespeil har vi også frittstående bordspeil på fot som kan flyttes på etter behov.