Pynt opp med dekor og interiør i hjemmet

Interiøret kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Det er ofte slik at møblene er de sentrale elementene, men det er med dekor og pyntegjenstander du gir hjemmet personlighet. Med dekorative blomsterpotter og vaser kan du gi hjemmet et grønt og naturlig preg. Dersom du ikke klarer å holde liv i dine potteplanter er kunstige planter å foretrekke. 

Skap en lun stemning med lysslynge eller levende lys, lanterner, telysholdere og lysestaker. Bruk bilderammer til å lage en kreativ fotovegg hvor du kan vise frem dine fineste minner. 

Se våre beste interiørtips og inspirasjon til innredning

Hjemmekoselig atmosfære

Det er ikke mer enn litt pynt og dekor som skal til for at et hjem får en koselig atmosfære. Hva med å dekorere veggen med noen pene rammer. Med fotorammer i ulike rammestørrelser kan du selv velge egne motiv eller beholde bildet som følger med din nye ramme og skape din helt unike veggdekorasjon. 

Borddekorasjon som en lekker lysestake, et pyntebrett med et duftlys eller en blomstervase med friske eller kunstige blomster gir det lille ekstra til bordet. Fullfør borddekkingen med glass, skåler og serveringsfat i ulike størrelser og mønster. Legg til et passende bestikksett og salatbestikk for å dekke et gjennomført og vakkert bord til fest og hverdag.

Nytt praktisk tilbehør til ditt kjøkken

Gi kjøkkenet en oppgradering med nye kjøkkenhåndklær, dekorative skåler, krus, skjærebrett og spisebrikker

Noen ganger kan små endringer gjøre stor forskjell. Med bare noen få midler, vil frisk inspirasjon nå deg på kjøkkenet ditt, og du kan glede gjestene dine med et deilig måltid og et vakkert dekket spisebord. 

Klokker og ur er praktisk tilbehør

Med en klokke på veggen har du både noe som er vakkert å se på samtidig som du har kontroll på tiden med en veggklokke. 

Med en vekkerklokke slipper du å forsove deg. 

Innred en koselig stue

Det er ikke så mye som skal til for å skape den deilige hygge stemningen i stuen. Med noen lanterner pent plassert på gulvet og litt dempet belysning lager du enkelt en lun atmosfære i stuen. Velg en lanterne som står i stil til dine øvrige lamper.

Innred hjemmet med noen fargerike kontraster på tekstiler, pynteputer eller annet interiør som bryter mot en mer nøytral hvit, grå eller beige sofa. Pynt opp med en dekorativ vase eller blomsterpotte for å gi det lille ekstra til rommet.