Kjøkkenhåndkle for enhver smak

Se vårt store utvalg av kjøkkenhåndklær. Velg mellom håndduker i flotte moderne farger, eller ensfargede mer nøytrale hånd håndklær i grått, hvitt, sort eller sand. Flere av kjøkkenhåndklærne kommer med med ruter, striper eller annet mønster som gjør ditt kjøkken levende. 

Se også våre kjøkkenkluter og svamper. Om du foretrekker en klassisk håndduk har vi naturligvis også gode kjøp på mer tradisjonelle design med i blått og hvitt. Gjør oppvasken til en lek med et lekkert oppvaskhåndkle. Se hele utvalget av kjøkkenhåndklær nedenfor.
Er du på jakt etter myke badehåndklær og vaskekluter i frotté, så har vi det også. 

 

Kjøkkenhåndklær med optimal tørkekapasitet 

Opplever du at kjøkkenhåndklærne dine ikke suger til seg vann, slik de skal? Her er det råd å hente. For å oppnå best mulig sugeevne anbefales det å legge nye kjøkkenhåndklær i bløt i 24 timer før de tas i bruk. Dette vil føre til at bomullsfibrene åpner seg, og dermed får kjøkkenhåndklærne bedre sugeevne. Samtidig fører det til at eventuelle rester av overflødig farge forsvinner. Ha om nødvendig, litt eddik i det kalde vannet. Eddiken binder fargen til bomullen, så håndklærne holder bedre på fargen. Deretter vaskes de på 60 grader.

Unngå å bruke tøymykner når du vasker kjøkkenhåndklær. Bruker du tøymykner vil det dannes en film på bomullen som svekker suge- og tørkeevnen til kjøkkenhåndklærne. De samme tipsene gjelder for nye håndklær. Les vår vaskeguide for håndklær her.