LED lys skaper koselig stemning

Pynt opp hjemmet og skap en hyggelig atmosfære med LED lys med et naturtro utseende. Velg mellom kronelys, telys, kubbelys og andre spennende former på våre LED lys. Med ledlys senker du muligheten for branntilløp, samtidig som du slipper den evige jakten etter lightere og fyrstikker. Lysene manøvreres med en enkel av og på knapp. For enkelte modeller finnes det også timer. 
Se også våre dekorative lysestaker og telysholdere. 

Gi det lille ekstra til borddekkingen med passende servietter som står i stil til valget av bordduk eller løper. Ønsker du en serviett du kan vaske og bruke flere ganger er våre stoffservietter kanskje det du er på jakt etter.

Ulike lys - hvilke bør jeg velge?

Stearinlys, telys og kubbelys har alle sine fordeler og bruksområder. Her vil vi fremheve noen av disse.

LED kubbelys er større og mer solide lys. De er ideelle for å skape en dramatisk effekt eller belyse større områder. Velg mellom frittstående lys eller lys i ulike høyder som selges i 3. pakninger. 
Kubbelys er ofte brukt som sentrale dekorasjoner i arrangementer som bryllup, middager og fester. Skap en spennende komposisjon ved å bruke kubbelys i ulike høyder når du dekker bordet. 
Velg mellom ulike farger og benytt passende lysholdere for å matche ethvert stil eller tema.

LED kronelys er smale og slanke lys. Høyden på lysene varierer fra 18 - 25 cm, noe som vil kunne gi et mer luksuriøst uttrykk. Uttrykket kan også forsterkes av lysestaken du velger å benytte.
Hvitt er den mest populære fargen på våre kronelys i LED.

LED telys er små og praktiske fordi de er enkle å plassere og bruke. Velg mellom batteridrevet lys og oppladbare telys med timer og fjernkontroll. Telysene vil naturlig skape en mindre ruvende borddekorasjon som gjør det lett å se gjestene på andre siden av bordet. 

Fordeler med ledlys

Et kunstig stearinlys med LED vil oppleves ganske likt som et alminnelig stearinlys, men det har også flere fordeler:

  • Ingen brannfare
  • Miljøvennlig - avgir ikke sotpartikler
  • Brennetiden kan stilles inn med timer eller styres med fjernkontroll
  • Bevegelig flamme som ligner levende lys
  • Lyset kan lett flyttes rundt uten å søle stearin
  • Lang brennetid

LED-lys er blitt mer og mer populært som dekor i våre hjem. Det er en engangsinvestering, som kun krever utskifting av batteriet. For barnefamilier er det en bekymring mindre i forhold til brannfaren med levende flammer i barnehøyde. I tillegg unngår du også frykten for å glemme å blåse lysene ut, før du går til sengs eller forlater hjemmet.

Se også vårt utvalg av dekorasjonsbelysning som lyskjeder og batterilamper. Trenger du ekstra batterier eller lyspærer så tilbyr vi selvsagt det også.