Dekorative pyntegjenstander til alle rom

Helheten ligger i detaljene. Pynt opp stuen, soverommet eller entréen med dekor og pynt som dekorasjonsbokser, skulpturer, veggdekorasjon og nydelige pyntegjenstander i keramikk eller glass. Skap et spennende uttrykk ved å kombinere ulike former, materialer eller farger og skap en spennende styling.

Flettede kurver kan både brukes som pynt og som oppbevaring, samtidig som det tilfører rommet et snev av organisk preg. Med et pyntebrett kan du samle dine favorittgjenstander, og evt legge til et kubbelys for å få en levende og unik kompossisjon.

Små detaljer gjør en stor forskjell på innredningen. Dekorbelysning kan også gi rommet en lun atmosfære.

Se vårt store utvalg av dekorativt tilbehør til hjemmet her.

 

28 produkter
  28 produkter

  Interiørtips til stylingen

  • Med et pyntebrett kan du samle dine favorittobjekter og lage en dekorativ gruppering som er enkel å sette frem på spisebordet eller skjenken for litt ekstra pynt. 
  • Med en pidestall kan du skape et spennende uttrykk med høydeforskjell på blomsterpottene. 
  • Med mindre vegghyller eller annen veggdekor får du utnyttet den vertikale plassen og satt personlig preg på veggen. Kombiner gjerne veggpynten med bilderammer eller lag din helt egen fotovegg. 
  • Bokser og kurver hjelper deg å holde orden. Hvis du har en dekorboks på konsollbordet i gangen så har du alltid et sted å legge fra deg nøkler og lommebok når du kommer hjem fra jobb.
  • Gi stuen et mer ryddig uttrykk ved å samle alle fjernkontrollene i en boks på stuebordet.  

  Finn mer inspirasjon til innredning på bloggen vår.