Innred med kunstige blomster og planter

Blomster, planter og pyntegrener er flotte og dekorative å bruke i innredningen, men hvis du ikke har grønne fingre eller har en travel hverdag, kan kunstige planter være et godt alternativ. Finn en passende blomsterpotte eller vase til plantene dine.

Tips: Velg riktig blomsterpotte. Du trenger ikke bekymre deg om holdbarheten som med levende blomster. Samtidig kan de brukes som pynt alle steder i hjemmet, som stueplante, borddekorasjon, i vinduskarmen eller på hjemmekontoret. 

Utvalget av kunstige planter hos JYSK er stort, og du finner planter i grønne nyanser eller flotte blomster, grener og strå i naturlige fargetoner. Selv om plantene er laget av plast, er de i god kvalitet og ser ekte ut, så de færreste vil kunne se forskjell. Gi hjemmet et grønt og friskt preg med kunstige planter og blomster og se hele utvalget nedenfor.

Stort utvalg av kunstige planter

I vårt sortiment har vi alt fra kunstige sukkulenter, høye potteplanter og små kaktuser. Er du på jakt etter stilkblomster kan PER papirblomst som ser ut som en ekte valmue være det du ser etter.

Vi har også imitert aloe vera plante, prydgress og pyntegrener. 
Skal du lage deg en grønn oase på uteplassen så har vi også egne kunstige planter for utendørsbruk. Les mer om innredning med blomsterpotter og lanterner.

Finn plantene og dekoret som passer til din innredning.

Planter som ikke krever stell og vedlikehold

For mange er vedlikeholdsfritt plantehold en drøm. Her er noen av fordelene med kunstige planter. 

  • Du sparer penger, fordi de ikke visner.
  • Plantene er eviggrønne. Du slipper å plukke vekk visne blader.
  • Du trenger ikke vanne de, så det egner seg også godt på campingen eller på hytta.
  • De er ikke lys sensitive så du kan fint ha en dekorativ plante på badet eller i et annet rom uten dagslys.

Les om hvordan du kan style boligen med kunstige oppsatser.