Kunstige juletrær som kan brukes år etter år

Et juletre hører naturligvis til når man skal innrede hjemmet til jul. Hva slags juletre skal du gå for i år? For noen er det en tradisjon å dra ut og kjøpe et nytt tre hvert år, men det er mange fordeler med kunstige og naturtro juletrær. Et juletre i plast kan brukes igjen år etter år som gjør det mye billigere enn et vanlig juletre. Med et kunstig juletre trenger du heller ikke å bruke tid på å vaske og støvsuge barnåler som faller av treet.

I tillegg til juletrær, som kommer med fot eller i potte, har vi også kranser, grener og girlandere med og uten LED lys. Vi har også dekorative julebuketter. Velg en ferdig sammensatt bukett eller sett sammen din egen fra vårt sortiment av kunstige blomster og grener. 

Se vårt utvalg av julekuler og annen julepynt her.

Skap julestemning med kunstige blomster

Planter skaper en følelse av liv og dynamikk i hjemmet, men for noen kan det være for mye vedlikehold og arbeid med å holde liv i plantene. Gjør det enkelt for deg selv i julestria og gå for kunstige blomster som er like fine år etter år. Lag din egen dekorative julebukett av dine favoritter fra vårt sortiment, eller gå for en ferdig bukett. 
Er du usikker på hvordan du skal pynte til jul? Finn inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjemmet her. 

Pynt opp utenfor

Utforsk vårt soritment og finn den perfekte julekransen til å henge på døren. Kombiner det gjerne med et vakkert lysnett i hekken eller en lyslenke du kan tvinne rundt trappens gelender. Eller hva med en fin lanterne på trappen utenfor døren, som ønsker både deg og dine gjester velkommen.