Vaser til dekorativ innredning

Innred hjemmet med dekorative vaser. Pynt opp med kunstige eller friske blomster i en lekker vase. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet som borddekorasjon, til store gulvvaser. Har du større planter du ønsker å innrede med kan kanskje en blomsterpotte eller pidestall være midt i blinken. 

Blomstervasene kommer i forskjellige former og størrelser og er laget av ulike materialer. Velg for eksempel mellom glassvaser i ulike farger som klart glass, flaskegrønn, rosa og brun. Vi har også vase i naturmaterialer eller keramikk i ulike farger. En vase i vannhyasint vil  tilfører rommet et snev av organisk preg. Flere av våre vaser har en skulpturell utforming og er derfor et vakkert dekorelement i seg selv. Finn vasen som passer til din stil og dine behov hos oss.

Visste du at vi også har et stort utvalg av små og store kunstige planter

Fine vaser i ulike former og farger

Vasene i vårt sortiment kommer i mange ulike farger, velg mellom nøytrale farger som sort, hvit og grå. Eller gi interiøret et friskt pust med en blomstervase i spenstige fargetoner som rosa og ferskenfargede nyanser, blått eller grønn.

Trendy med skulpturelle former

Flere av våre vaser har et skulpturelt utseende, gjerne med karakteristiske boble-former eller en mer grov håndlaget og rustikk look med polerte overflater. 

Finn en vase som passer med din interiørstil. Se våre interiørtips: Slik velger du riktig blomstervase.