Rammer til bilder og plakater

Heng minnene dine på veggen med dekorative bilderammer. Flotte og moderne fotorammer får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen din. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser.  Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Om du ikke ønsker å lage hull i veggen anbefaler vi å plassere bilderammene på en reol eller en skjenk med støtte opp mot veggen.

På bloggen vår kan du få inspirasjon til å lage en kreativ bildevegg.

21 produkter
  21 produkter

  Finn riktig ramme til ditt behov

  Har du mange fotografier på telefonen din? Vi antar at svaret er ja, og at disse litt for sjeldent ser dagens lys. Ved å henge bilder på veggen kan du gi hjemmet et nytt og personlig uttrykk i en fei. Et pent innrammet bilde kan også være en fin og personlig gave. 

  Vi tilbyr vi et stort utvalg av rammer til gode priser, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. 
  Du finner en god variasjon av forskjellige størrelser: 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm, 18x24 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm og 50x70 cm. De passer blant annet godt til motiver i A3, A4 eller A5 størrelser. Velg mellom rammer med eller uten passepartout

  På de små rammene medfølger ofte et bakstykke, så de med fordel kan stå på et bord eller en bildehylle i stedet for å henge på veggen.

  INSPIRASJON TIL INNREDNING MED RAMMER

  Mørke eller lyse bildrammer
  Materiale og fargen på en fotoramme kan endre det totale uttrykket. Ikke bare i rommet men også på selve bildet. Et bilde med mørke toner vil passe godt i en hvit ramme eller en treramme. Et motiv med lyse toner fremheves og suppleres på en god måte med en mørk eller sort bilderamme.

  Du kan også velge å kjøpe noen hvite eller trefargede rammer, som du selv maler i en ønsket farge. Det gjør både dine rammer mer personlige og mer kreative.

  Idéer til valg av bilder
  Mange av våre fotorammer inneholder fargerike bilder spennende motiver. Hvis det ikke skulle falle i smak, kan de enkelt skiftes ut. Det er moderne å lage en fotovegg. Det gir mulighet for kreativ utfoldelse. Du kan også kombinere dine personlige bilder med postere, spennende sitatplakater og andre bilder, som faller i smak, det er helt opp til deg. Det krever bare at du har en vegg med god plass i stuen, på soverommet, barnerommet, gangen eller hvor det ellers passer inn i hjemmet. Vil du ha et roligere uttrykk er trikset å velge bilder i samme fargetone, og rammer i samme farge.

  Ta vare på barnas kunst

  Hvis ungene dine til stadighet kommer hjem med nye tegninger og malerier, så kan det være fint å ha en ramme dedikert til ukens hjemmelagde kunst. På den måten kan du rullere litt på hva du henger på veggen og viser frem til enhver tid. 
  Ta vare på noen utvalgte kunstverk i en egen eske, så kan du bytte ut med jevne mellomrom.