Dekorative og fine rammer til bilder og plakater

En flott og moderne bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Om du ikke ønsker å lage hull i veggen anbefaler vi å plassere bilderammene på en reol eller en skjenk.

På bloggen vår kan du få inspirasjon til å lage en kreativ bildevegg.

  RAMMER I MANGE STØRRELSER

  Bilderammer er en av de mest benyttede former for veggdekorasjon. Hos JYSK tilbyr vi et stort utvalg av rammer til gode priser, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. 

  Du finner en god variasjon av forskjellige størrelser: 10x15 cm, 13x18 cm, 15x20 cm, 18x24 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm og 50x70 cm. De passer blandt annet godt til motiver i A3, A4 eller A5 størrelser.

  Noen av våre rammer selges også i pakker med 2 stk.

  Med de små rammene medfølger ofte et bakstykke, så de med fordel kan stå på et bord eller en bildehylle i stedet for å henge på veggen.

  Hvis du ikke ønsker å bore hull i veggen til en store ramme, er det dekorativt å ha den stående på en reol eller skjenk med støtte opp mot veggen.

  INSPIRASJON TIL BOLIGINNREDNING MED RAMMER

  Mørke eller lyse bildrammer
  Materiale og fargen på en fotoramme kan endre det totale uttrykket - ikke bare i rommet men også på selve bildet. Et bilde med mørke toner vil passe godt i en ramme i hvit eller en nøytral trefarge, hvor et motiv med lyse toner fremheves og suppleres på en god måte med en mørk eller sort bilderamme.

  Du kan også velge å kjøpe noen hvite eller trefargede rammer, som du selv maler i en ønsket farge. Det gjør både dine rammer mere personlige og mere kreative.

  Idéer til valg av bilder
  Mange av våres fotorammer innneholder fargerike bilder spennende motiver og inspirerende sitater. Hvis det ikke skulle falle i smak, kan de enkelt skiftes ut. Det er moderne å lage en fotovegg. Det gir mulighet for kreativ utfoldelse, og du kan mixe og matche personlige bilder, sitatplakater og andre bilder, som faller i smak - det er helt opp til deg. Det krever bare at du har en vegg med god plass i stuen, på soverommet, barnerommet, gangen eller hvor det ellers passer inn i hjemmet.