Hyllereoler, bokhyller og romdelere

Reoler og romdelere skaper orden i boksamlingen og er ideelle til praktisk oppbevaring i tillegg til garderobeskap, vegghyller og kommoder. Reolsystemer kan brukes til å definere et rom. Reolen kan fungere som en skillevegg og skape nye muligheter. Romdelere er spesielt egnet til å dele inn rommet i mindre soner og kan brukes til å skape koselige kroker og skrå vinkler.

Bokhyller kan også brukes til å sette ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet eller soverommet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre bokreolen enda mer personlig ved å plassere bilder og pyntegjenstander på noen av hyllene, det er kun fantasien som setter grenser.

Få variasjon og optimal utnyttelse av din bokhylle eller hyllereol ved å plassere kurver eller bokser på noen av hyllene.

45 produkter
  45 produkter

  Reoler gir mange oppbevaringsmuligheter

  • Unngå rot ved å organisere hyllereolen din med oppbevaringsbokser.
  • Hvis du ikke ønsker, at tingene dine er synlige, kan du med fordel velge en reol med skapdører. Eller kurver som ikke er gjennomsiktige. 
  • Reoler gir deg også god mulighet for å uttrykke din personlige stil og dekorere med dine favorittgjenstander.
  • Med lagerreoler i boden eller enklere hyllesystemer får du utnyttet plassen på en optimal måte.
  • Skap et spennende uttrykk med en reolserie i ulike høyder. Reolserien BROBY er et godt eksempel. Den kommer i hyllereoler med 3 eller 5 hylleplater, og er tilgjengelig i en bred og smal variant.

  Utforsk vårt store utvalg og finn den perfekte reolen for deg og dine behov hos JYSK. 

  Oppbevaring på barnerommet

  På barnas rom kan en større reol fungere godt som en romdeler mellom sovesonen og leke sonen. Kanskje finner du en reol i vårt sortiment som er i samme stil som barnets sengeramme.
  Unngå kaos i lekene på barnas soverom med praktiske oppbevaringsbokser. Hvis disse er i gjennomsiktig plast er det lett for ungene å ha oversikt på innholdet, så går ryddingen som en lek.

  Ha gjerne en egen sone i reolen til spill, og en egen eske til perler og andre hobbyting. 

  Reoler i skandinavisk design

  Felles for alle våre hyllereoler er at de har et skandinavisk design som passer godt inn med med dine øvrige møbler. Våre reoler kommer i ulike høyder, og både med åpne hyller eller skapdører som gir deg mulighet til å ha et ryddig uttrykk i stuen eller annet ønsket rom. En reol i spisestuen kan fungere som et alternativ til en skjenk eller et vitrineskap. Velg mellom reoler i hvit, sort, grå eller naturfarget tre. Reolene er laget av ulike materialer som eik, bambus, metall eller trefiber. Men du finner også hyller i stål og herdet glass.

  Uansett om du foretrekker en romantisk stil, et minimalistisk design eller et mer upolert uttrykk finner du et stort utvalg hos oss. Med vårt brede sortiment har vi noe som passer for enhver smak og lommebok. 

  Bokhylle i stuen

  Er du glad i å lese, eller liker du bare å ha orden i stuen? Med en bokreol får du plass til alle bøkene dine og kanskje noen fine pyntegjenstander. Dersom du sorterer bøkene etter farge gir det et enda mer ryddig uttrykk.

  Er du usikker på hvilken rekkefølge du vil sortere bøkene etter så kan du tenke på regnbuen og sortere etter ROGGBIF.
  Roggbif er et akronym for et utvalg av farger i regnbuen hvor hver bokstav representerer en farge.

  Rød
  Oransje
  Gul
  Grønn
  B
  Indigo
  Fiolett