Hyller gir rommet personlig preg

I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine fineste interiørartikler og favorittbøker. En ny hylleplate kan gi rommet et dekorativt uttrykk. 

Med en bildelist kan du enkelt eksponere dine fineste ferieminner. Er du ekstra kreativ kan du male bildelisten i samme farge som veggen. Velg mellom enkle hylleplater, hyllesystem over flere etasjer eller firkantede eller sekskantede vegghyller. Våre hyller kommer  i materialer som tre, stål og metall. Hos oss finner du garantert noe som passer din stil.

Usikker på hva du vil sette på hyllene din? Se vårt utvalg lysestaker, bilderammer og andre små interiørvarer.

VELG DEN RIKTIGE HYLLEN

Hyller kan brukes i alle hjemmets rom uansett om det er stue, kjøkken, entré eller soverommet, som trenger en dekorativ innredning. Planlegg hvor hyllen skal henge, slik at du får kjøpt den riktige høyden og bredden. Tenk også over den øvrige innredningen, og hvilket materiale din nye vegghylle eller hylleplate skal passe sammen med.

En klassisk hvit eller sort hylle matcher de fleste møbler, mens en brun eller trefarget hylle ofte skal kombineres med et lignende materiale, for at det skal kunne se penest ut. Ønsker du et skikkelig blikkfang kan en hylle i en sprek farge være midt i blinken. Kanskje ønsker du gå for et lite veggskap i stede for en pyntehylle.

BRUK HYLLER FOR EKSTRA OPPBEVARING

Hyller er en ideell måte å skape ekstra lagringsplass på. Kjøp kurver som passer i størrelsen og bruk hyllene til oppbevaring uten at det ser rotete ut.

Svevende hyller

Bor du trangt og trenger mye ekstra oppbevaringsplass, er svevende hyller en god løsning. Ved å henge hyller rett under taket utnytter de veggplass som ellers ikke ville blitt brukt. svevende hyller er for eksempel perfekt som hattehylle i entréen.

Bildelister og bildehyller

En bildehylle kan brukes til mer enn bare bilder. Den er ideell som krydderhylle på kjøkkenet, fordi du holder kjøkkenbordet ryddig og da har du krydderet lett tilgjengelig når du lager mat.

Vegghyller

Disse kommer i mange forskjellige varianter, former og farger. Noen vegghyller kan fungere som en moderne settekasse med plass til nips og pyntegjenstander, mens vegghyller formet som en åpen boks ofte brukes som bokhyller.