Hyller gir rommet personlig preg

I vårt store utvalg av hyller finner du alt fra små trehyller til større vegghyller med flere hylleplater. Hyller er perfekt som innredning i hjemmet både for å få ekstra oppbevaringsplass, men også til å vise frem ditt fineste dekor. Er du på jakt etter en bokhylle med flere etasjer kan du ta en titt på våre små og store bokhyller og reoler. Bruk hyller og bildehyller til å vise frem dine fineste interiørartikler og favorittbøker. En ny hylleplate kan gi rommet et dekorativt uttrykk. 

Med en bildelist kan du enkelt eksponere dine fineste ferieminner. Er du ekstra kreativ kan du male bildelisten i samme farge som veggen. Velg mellom enkle hylleplater, hyllesystem over flere etasjer eller firkantede vegghyller. Våre hyller kommer i materialer som tre, stål og metall. Hos oss finner du garantert noe som passer til din stil.

Usikker på hva du vil sette på hyllene din? Se vårt utvalg lysestaker, bilderammer og andre små interiørvarer.

Gode oppbevaringsmuligheter

Oppbevaring og innredning av hjemmet handler om å skape funksjonelle og estetiske løsninger. Hyller, settekasser og reoler gir et bredt utvalg av alternativer for å organisere og dekorere hjemmet. 

For tidløs eleganse, velg en klassisk trehylle. Trematerialet tilfører rommet organisk preg. En hylle i tre gir en vakker bakgrunn for å vise frem bøker, dekorative gjenstander eller potteplanter.

Hvis du foretrekker en moderne og industriell stil, kan en metallhylle eller hylle med detaljer i stål være det riktige valget. Disse gir et rent og minimalistisk uttrykk og kan skape en interessant kontrast til øvrig innredning.

Innred dine hyller med kurver og bokser for å få utnyttet oppbevaringsplassen optimalt.
Kanskje kan et trillebord være et fint tillegg til en hylle, for å få plass til enda mer. 

Uansett hvilken stil du velger, finnes det et bredt utvalg av hyller og oppbevaringsløsninger som hjelper deg med å organisere og innrede hjemmet ditt på en optimal måte. Utforsk mulighetene og skap et rom som både er funksjonelt og vakkert.

Velg den riktige hyllen

Hyller kan brukes i alle hjemmets rom uansett om det er stue, spisestue, entré eller soverommet, som trenger en dekorativ innredning. Planlegg hvor hyllen skal henge, slik at du får kjøpt den riktige høyden og bredden. Tenk også over den øvrige innredningen, og hvilket materiale din nye vegghylle eller hylleplate skal passe sammen med. En liten hylle kan bidra til å skape en stor forandring i rommet.

En klassisk hvit eller sort hylle matcher de fleste møbler, mens en brun eller trefarget hylle ofte skal kombineres med et lignende materiale, for at det skal kunne se penest ut. Ønsker du et skikkelig blikkfang kan en hylle i en sprek farge være midt i blinken. Kanskje ønsker du gå for et lite veggskap i stede for en pyntehylle.

Oppbevaringshyller og hyllesystemer skaper ro og gir mer plass

Hyller er en ideell måte å skape ekstra lagringsplass på. Kjøp kurver som passer i størrelsen og bruk hyllene til oppbevaring uten at det ser rotete ut.

Svevende hyller

Bor du trangt og trenger mye ekstra oppbevaringsplass, er svevende hyller en god løsning. En svevehylle gir en moderne og kunstnerisk touch til hjemmet ditt. Disse imponerende hyllene gir en illusjon av å sveve på veggen og kan dekoreres med vakre bilder, kurvhyller og små gjenstander. Svevende hyller er for eksempel perfekt som hattehylle i entréen.

Bildelister og bildehyller

En bildehylle kan brukes til mer enn bare bilder. Den er ideell som krydderhylle på kjøkkenet, fordi du holder kjøkkenbordet  og kjøkkenbenken ryddig og da har du krydderet lett tilgjengelig når du lager mat.

Vegghyller

Disse kommer i mange forskjellige varianter, former og farger. Noen vegghyller kan fungere som en moderne settekasse med plass til nips og pyntegjenstander, mens vegghyller formet som en åpen boks ofte brukes som bokhyller.