Oppbevaringsløsninger som skaper et ryddig hjem

Føles det som at huset ditt er fylt opp med småting som skaper rot og uro? Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, trådkurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. Når hver ting i hjemmet har sin faste plass eller oppbevaringsboks, vil ikke rotet flyte over. (Så sant du er flink å holde deg til reglene du har laget)

De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Egne kurver og lekekasser på barnerommet gjør det også lettere for barna å holde det ryddig selv. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, rottingkurver i naturmaterialer og stilige filtkurver. Kurvene og boksene våre kommer i forskjellige størrelser slik at du får plass til de under sengen, i bokhyllen eller i boden. Se også våre praktiske skittentøyskurver.

Kurvene og oppbevaringsboksene passer godt sammen med våre bokhyller og reoler. Gjør gode kjøp fra vårt brede sortiment.

Få orden på oppbevaringen i hjemmet

Utover det å skape orden i hjemmet, kan oppbevaringskurver og bokser også kombineres med innredningen, og gi ditt hjem et personlig preg. Med praktisk oppbevaring kan du lett få organisert de tingene, som du ikke nødvendigvis bruker til daglig, men som fortsatt skal være enkelt å finne frem igjen.

  • På barnerommet kan dedikerte lekekasser benyttes til å sortere barnas ulike leker fordelt på kategori
  • Benytt for eksempel små og store oppbevaringsbokser eller kurver til skooppbevaring. Kanskje har du noen sko du ikke trenger å ha fremme på skohyllen. Disse kan du enkelt stue vekk i en bedroller (en plastboks) som får plass under sengen.
  • En dekorativ metallkurv kan egne seg perfekt til garn eller pleddene i stuen.
  • Sett en boks på høykant i en reol og samle noen av dine favorittbøker for å få frem din personlige stil.
  • Et kurvsystem med kleskurver og mindre bokser i garderobeskapet til småting som strømpebukser, vesker, sokker og slips er en god måte å skape system i garderoben.
  • Kurver og bokser er også praktiske til barnerommet for organisering av leker. 

Les om innkjøperens favoritter av dekorative oppbevaringsbokser. Besøk også bloggen vår hvor du kan finne inspirasjon til smarte oppbevaringsløsninger og få gode tips til opprydding. 

Vakuum poser perfekt for tekstiloppbevaring

I boden og garasjen kan det bli litt rått og fuktig. Skal du lagre hageputene eller klær i boden, da er vakuumposene gode å ha. Disse egner seg perfekt til arvetøyet du legger til side og venter på at ungene skal vokse inn i, eller at barnebarna skal arve. Våre vakuumposer kommer i tre ulike størrelser, slik at du enkelt kan finne en vakuumpose som passer til ditt behov.

Flettede kurver som blomsterpotter

Det er lov å være kreativ og tenke nytt om innredningen. Med en flettet kurv i naturmateriale som potteskjuler gir du et mykere inntrykk til innredningen og kan bidra til å skape en spennende dynamikk i stylingen.

Få orden på kildesorteringen

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Noe av det du kan gjøre som privatperson er for eksempel å sortere avfallet ditt. Med en større søppelbøtte, plastkasse eller plastboks kan du lage deg et system for papiravfall, metall, panteflasker og det du måtte trenge i husholdningen.