Oppbevaringsløsninger som skaper et ryddig hjem

Føles det ut som huset ditt er fylt opp med småting som skaper rot og uro? Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, trådkurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. Når hver ting i hjemmet har sin faste plass, vil ikke rotet flyte over. (Så sant du er flink å holde deg til reglene du har laget)

De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, rottingkurver i naturmaterialer og stilige filtkurver. Kurvene og boksene våre kommer i forskjellige størrelser slik at du får plass til de under sengen, i bokhyllen eller i boden.

Kurvene og oppbevaringsboksene passer godt sammen med våre bokhyller og reoler. Gjør gode kjøp fra vårt brede sortiment.

 

  Kurver m.m. - Flettet m.m.

  Kurv DANTE B24xL35xH17cm grå
  35,- /stk.
  99,- /stk.
  Spar 65%
  Kun i butikk
  Kurv ARVE Ø34xH28cm natur
  75,- /stk.
  169,- /stk.
  Spar 56%
  Kun i butikk
  Boks HJALTI Ø30xH24cm m/lokk
  100,- /stk.
  229,- /stk.
  Spar 56%
  Kun i butikk
  Kurv FOLKE 4 stk/sett
  119,- /sett
  Kun i butikk

  Kurver m.m. - Plast

  ORDEN PÅ OPPBEVARINGEN

  Utover å skape orden i hjemmet, kan kurver og bokser også kombineres med innredningen, og gi ditt hjem et personlig preg. Med praktisk oppbevaring kan du lett få organisert de tingene, som du ikke nødvendigvis bruker til daglig, men som fortsatt skal være enkelt å finne frem igjen.

  Bruk f. eks små og store oppbevaringsbokser eller kurver til skooppbevaring, garn, bøker, blomsterpotter som pynt i reoler og romdelere, til barnerommet eller noe helt annet - kun fantasien setter grenser. Det rustikke designet og flotte fargene du finner i JYSKs sortiment, passer inn i ethvert hjem.

  Les om innkjøperens favoritter av dekorative oppbevaringsbokser eller besøk bloggen vår hvor du kan lese mer om inspirasjon til smarte oppbevaringsløsninger og finne tips til opprydding. 

  VAKKUM POSER perfekt for tekstiloppbevaring

  I boden og garasjen kan det bli litt rått og fuktig. Skal du lagre hageputene eller klær i boden, da er vakuumposene gode å ha. Disse egner seg perfekt til arvetøyet du legger til side og venter på at ungene skal vokse inn i, eller at barnebarna skal arve.

  Flettede kurver som blomsterpotter

  Det er lov å være kreativ og tenke nytt om innredningen. Med en flettet kurv i naturmateriale som potteskjuler gir du et mykere inntrykk til innredningen og kan bidra til å skape en spennende dynamikk i stylingen.

  Få orden på kildesorteringen

  Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Noe av det du kan gjøre som privatperson er for eksempel å sortere avfallet ditt. Med en større søppelbøtte eller plastboks kan du lage deg et system for papiravfall, metall, panteflasker og det du måtte trenge i husholdningen.