Vakuumposer er smart og plassbesparende

Få mer ut av oppbevaringsplassen med små og store vakuumposer. Klesoppbevaring med praktiske vakuumposer gjør det lettere for deg å ta vare på klær og andre tekstiler. Vakuumposen er et perfekt valg når du vil legge noe bort under sengen eller i kjelleren. En smart vakuumpose gir trygg oppbevaring samtidig som den tar opp mindre plass enn vanlige klesposer.

Kanskje ønsker du å supplere med gjennomsiktige plastbokser og oppbevaringsbokser med lokk til oppbevaring i bod, loft, garasje og kjeller. Kanskje har du en egen sommergarderobe og vintergarderobe som du liker å rullere etter sesongen.

Få orden i kommodeskuffen med kurver som skuffeinndelere. Skuffeinnleggene gjør det enkelt for deg å skille truser fra t-skjorter osv. Du må gjerne kombinere det med noen ekstra kurver dersom du vil sortere mer av innredningen i klesskapet

Få orden i skuffer og skap med gode oppbevaringsløsninger.

 

 

5 produkter
    5 produkter

    Få mer ut av plassen

    Vi kjenner alle til overfylte garderobeskap eller mangelen på skapplass. Med vakuumposer kan du lagre de tekstilene du ikke bruker, og med god samvittighet vite at du tar vare på klærne eller tekstilene dine.