Oppbevaringsbokser og kurver i plast

Gjør oppbevaringen enklere med holdbare oppbevaringsbokser i plast, og plastkurver, med og uten lokk. Velg mellom høye og lave plastbokser i sort, hvit eller gjennomsiktig plast. Vi har også flettede plastkurver og sammenleggbare kurver i spreke farger som rosa, blå, grå og beige. Se også våre dekorative kurver i andre materialer som bambus og filt.

Plastbokser og oppbevaringskurver er ideelle til oppbevaring av små og store ting i hjemmet. Lave plastkasser eller en bedroller er spesielt praktiske fordi de enkelt kan skyves under sengen. Dedikerte lekekasser på barnerommet gjør det lettere for barna å holde det ryddig selv. 

Utnytt plassen i høyden ved å kunne stable oppbevaringsboksene med lokk oppå hverandre.
Den gjennomsiktige plasten, og eventuelle merkelapper, gjør det enkelt å få oversikt over hva som er i de ulike eskene.

Vi har også mindre plastbokser som egner seg ypperlig som skobokser. Disse beskyttende, små eskene er perfekte til skoene du ikke bruker til hverdags. Se også våre vakuumposer til klær.

Fordeler med gjennomsiktige oppbevaringsbokser

Med gjennomsiktige plastbokser med lokk ser du til enhver tid hva du har. Hvis du i tillegg merker boksene, og sorter innholdet etter kategori vil du spare deg selv for mye leting i årene fremover.

For eksempel kan du oppbevare halloween pynt i en boks, arveklær i en annen, verktøy i en egen kasse, og hageredskaper i en egen oppbevaringsboks. 

Gi plass i klesskapet ved å legge vekk klær som ikke brukes i inneværende sesong. Har du en bod, et loft eller en garasje kan du oppbevare boksene med klær der.

Vi har også oppbevaringsbokser fra SMARTSTORE i resirkulert plast. Velg mellom oppbevaringskasser med og uten hjul.

Kurvsystem og kleskurver

INFINITY kurvene er laget for å kunne stables oppå hverandre. Hvis du setter en mindre kurv på langs i en større kurv har du et etasje system som tar oppbevaringen til nye høyder. Veldig praktisk i for eksempel baderomsskapet. 

Bruk også kurver til å innrede garderobeskapet. Med en liten kurv til småting som sokker, slips, undertøy eller lignende får du orden i klesskapet. 

En større plastkurv kan være perfekt til klesvasken og skittentøy og kan fungere som en skittentøyskurv. Velg gjerne kleskurver med håndtak slik at de er lette og flytte på. 

Plastkasse til kildesortering

I en normal husholdning er det mye avfall som skal sorteres. Med en større plastkurv kan du lage deg et system for papiravfall, metall, panteflasker og det du måtte trenge i husholdningen. Få orden på kildesorteringen med praktiske bokser. 

Få orden i kjøkkenskapene

Har du dype kjøkkenskap mister du lett oversikten over hva som befinner seg innerst, bakerst i skapet. Løsningen kan være en plastkurv, trådkurv eller en gjennomsiktig oppbevaringsboks, slik at det er enkelt for deg å trekke ut boksen for å komme til bakerst. 

Se flere smarte tips til oppbevaring på bloggen vår