Plastbokser og kurver til oppbevaring

Gjør oppbevaringen enklere med oppbevaringsbokser, plastkurver, og kurver med og uten lokk. Velg mellom høye og lave plastbokser i sort, hvit eller gjennomsiktig.

Plastbokser og oppbevaringskurver er ideelle til oppbevaring av små og store ting i hjemmet. Lave plastesker eller en bedroller er spesielt praktiske fordi de enkelt kan skyves under sengen. 

Utnytt plassen i høyden ved å kunne stable oppbevaringsboksene med lokk oppå hverandre.
Den gjennomsiktige plasten, og eventuelle merkelapper, gjør det enkelt å få oversikt over hva som er i de ulike eskene.

Vi har også spesiallagde skobokser. Disse beskyttende, små eskene er perfekte til skoene du ikke bruker til hverdags. Se også våre vakuumposer til klær.

  Kurver m.m. - Plast

  Lokk SMARTSTORE kompakt S
  20,- /stk.
  Kun i butikk
  Lokk SMARTSTORE kompakt M
  35,- /stk.
  Kun i butikk

  Fordeler med gjennomsiktige oppbevaringsbokser

  Med gjennomsiktige plastbokser med lokk ser du til enhver tid hva du har. Hvis du i tillegg merker boksene, og sorter innholdet etter kategori vil du spare deg selv for mye leting i årene fremover.

  For eksempel kan du oppbevare halloween pynt i en boks, arveklær i en annen, verktøy i en egen kasse, og hageredskaper i en egen oppbevaringsboks. 

  Gi plass i klesskapet ved å legge vekk klær som ikke brukes i inneværende sesong. Har du en bod, et loft eller en garasje kan du oppbevare boksene med klær der.

  Vi har også oppbevaringsbokser fra SMARTSTORE i resirkulert plast.

  Kurvsystem

  INFINITY kurvene er laget for å kunne stables oppå hverandre. Hvis du setter en mindre kurv på langs i en større kurv har du et etasje system som tar oppbevaringen til nye høyder. Veldig praktisk i for eksempel baderomsskapet. 

  Bruk også kurver til å innrede garderobeskapet. Med en liten kurv til småting som sokker, slips, undertøy eller lignende får du orden i klesskapet. 

  Søppelbøtte til kildesortering

  I en normal husholdning er det mye avfall som skal sorteres. Med en større søppelbøtte eller plastboks kan du lage deg et system for papiravfall, metall, panteflasker og det du måtte trenge i husholdningen. Få orden på kildesorteringen med praktiske bokser. 

  Få orden i kjøkkenskapene

  Har du dype kjøkkenskap mister du lett oversikten over hva som befinner seg innerst, bakerst i skapet. Løsningen kan være en plastkurv, trådkurv eller en gjennomsiktig oppbevaringsboks, slik at det er enkelt for deg å trekke ut boksen for å komme til bakerst. 

  Se flere smarte tips til oppbevaring på bloggen vår