Plastbokser og kurver til oppbevaring

Gjør oppbevaringen enklere med oppbevaringsbokser, plastkurver, og kurver med og uten lokk. Velg mellom høye og lave plastbokser i sort, hvit eller gjennomsiktig.

Plastbokser og oppbevaringskurver er ideelle til oppbevaring av små og store ting i hjemmet. Lave plastesker eller en bedroller er spesielt praktiske fordi de enkelt kan skyves under sengen. 

Utnytt plassen i høyden ved å kunne stable oppbevaringsboksene med lokk oppå hverandre.
Den gjennomsiktige plasten, og eventuelle merkelapper, gjør det enkelt å få oversikt over hva som er i de ulike eskene.

Vi har også spesiallagde skobokser. Disse beskyttende, små eskene er perfekte til skoene du ikke bruker til hverdags. Se også våre vakuumposer til klær.

37 produkter
  37 produkter

  Kurver m.m. - Plast

  Kurv SMARTSTORE COMPACT M 5,3L hvit
  2 for 129,-
  89,95 /stk.
  Nyhet

  Fordeler med gjennomsiktige oppbevaringsbokser

  Med gjennomsiktige plastbokser med lokk ser du til enhver tid hva du har. Hvis du i tillegg merker boksene, og sorter innholdet etter kategori vil du spare deg selv for mye leting i årene fremover.

  For eksempel kan du oppbevare halloween pynt i en boks, arveklær i en annen, verktøy i en egen kasse, og hageredskaper i en egen oppbevaringsboks. 

  Gi plass i klesskapet ved å legge vekk klær som ikke brukes i inneværende sesong. Har du en bod, et loft eller en garasje kan du oppbevare boksene med klær der.

  Vi har også oppbevaringsbokser fra SMARTSTORE i resirkulert plast.

  Kurvsystem

  INFINITY kurvene er laget for å kunne stables oppå hverandre. Hvis du setter en mindre kurv på langs i en større kurv har du et etasje system som tar oppbevaringen til nye høyder. Veldig praktisk i for eksempel baderomsskapet. 

  Bruk også kurver til å innrede garderobeskapet. Med en liten kurv til småting som sokker, slips, undertøy eller lignende får du orden i klesskapet. 

  Søppelbøtte til kildesortering

  I en normal husholdning er det mye avfall som skal sorteres. Med en større søppelbøtte eller plastboks kan du lage deg et system for papiravfall, metall, panteflasker og det du måtte trenge i husholdningen. Få orden på kildesorteringen med praktiske bokser. 

  Få orden i kjøkkenskapene

  Har du dype kjøkkenskap mister du lett oversikten over hva som befinner seg innerst, bakerst i skapet. Løsningen kan være en plastkurv, trådkurv eller en gjennomsiktig oppbevaringsboks, slik at det er enkelt for deg å trekke ut boksen for å komme til bakerst. 

  Se flere smarte tips til oppbevaring på bloggen vår