Skittentøyskurver for enhver smak

Få orden på klesvasken med en praktisk skittentøyskurv eller skittentøyspose. Vi har kurver med og uten lokk i ulike størrelser slik at ditt skittentøy ikke trenger å ta opp mer plass enn nødvendig. I sortimentet finner du praktiske plastkurver med håndtak og skittentøyskurver i både tre, naturmaterialer og stoff. Se også vårt utvalg av tørkestativer.

Å vaske klærne er bare en del av jobben, ofte trenger de å strykes også. Vi har strykebrett og trekk til strykebrett slik at hverdagen blir enklere når de praktiske hjelpemidlene er i orden.

Hos oss finner du et stort utvalg skittentøyskurver i ulike størrelser og farger. Se hele utvalget nedenfor og finn skittentøyskurven som passer til dine behov. 

 

Hvor mange skittentøyskurver trenger jeg?

Om du bor alene kan det kanskje holde med en liten skittentøyskurv. Mens en familie ofte vil ha bruk for flere store og stødige skittentøyskurver. Om mengden skittentøy varierer kan det være lurt med en kurv som kan brettes sammen og legges bort ved behov.
Eller kanskje du trenger håndtak hvis du skal bære kurven fra badet og inn til vaskerommet? Vi har det også. 

TIPS: Hvis ungene har en skittentøyskurv hver på rommet sitt blir det mindre klær på gulvet.

Skittentøyskurven som passer innredningen

En skittentøyskurv er oftest ikke en gjenstand man ønsker utstilt og fremhevet. Skittentøyskurvene vi selger hos JYSK er designet i klassiske, nøytrale farger og moderne design, slik at de passer godt inn i hjemmet som en del av innredningen, uten å skille seg ut. Her kombineres det praktiske og estetiske.

Rutiner i hverdagen

Haugen med skittentøy kan føles som et monster som vokser ukontrollert. Mange strever med å komme til bunns i den utømmelige kleshaugen. Men er det virkelig så viktig å få prioritert klesvasken NÅ? Ja, vi skal ha rene klær, men det å se bunnen av skittentøyskurven vil aldri kunne bli morgendagens minner. Men alle de tingene vi gjør, mens vi lager skittentøyet, DET er de ekte øyeblikkene du tenker tilbake på.

Så fri deg selv fra vaske-stresset og vaske-presset. Skap deg noen enkle rutiner du kan opprettholde i hverdagen. Om det er flere skittentøyskurver som letter sorteringsjobben, ha en fast klesvaskedag i uken, eller om det er å gi barna mer ansvar, det er opp til deg.