Få orden på klesvasken - Alt til vaskerommet

Skittentøyskurv, strykebrett og tørkestativ er en god forutsetning for at dine klær blir rene og pene. Hos JYSK har vi alt utstyret du trenger til vaskeromemt for å få orden på klesvasken, hus og hjem. 

En steamer er enkel å finne plass til, og kan være en god erstatning til et strykejern. Vi har strykebrett og tørkestativer i god kvalitet og i forskjellige størrelser. 

Utforsk vårt utvalg av flotte skittentøyskurver med og uten lokk, i plast, tre eller naturmaterialer. Se også våre skittentøysposer med hank. Du finner enkelt noe som matcher din stil og dine behov.

Slik vasker du de nye håndklærne dine.

Hverdagsrutiner med klesvask, tørking og stryking

For å få til gode hverdagsrutiner er det noen ting du bør ha på plass uavhengig om du har et eget vaskerom eller om du har opplegg for vask og tørk på badet. 

Skittentøyskurv
En skittentøyskurv skaper orden i hjemmet, så det ikke flyter over med skittent tøy. Kjøp en skittentøyskurv som er både praktisk og fin, så den passer inn i stilen i ditt hjem, og kan stå fremme hele tiden. Da vil ikke dine gjester legge merke til den.
Kanskje ønsker du å ha en kurv til lyst tøy og en kurv til mørkt tøy. Da blir det mindre sortering når du skal ta klesvasken. 

Steamer eller strykebrett
Et bra strykebrett eller steamer kan være en god investering, hvis du har mange skjorter eller bluser, som skal strykes. Et solid og jevnt underlag gir de beste resultatene når du skal stryke. Den justerbare høyden på strykebrettet gir en optimal arbeidsposisjon. Hvis du ikke har plass til et strykebrett, eller ønsker en lettere løsning i hverdagen, kan du kjøpe en steamer. Den glatter ut krøllete plagg, er rask å finne frem, og enkel å ta med i kofferten når du skal på reise.

Tørkestativ
Et tørkestativ er noe de fleste hjem bør ha. Med tørkestativet kan du enkelt tørke dine klær inne eller ute. Til sammenligning med en tørketrommel sparer du miljøet når du bruker tørkestativet. Klærne slites ikke like raskt og du sparer både penger og energi. Har du et høyskap eller et romslig klesskap får tørkestativet kanskje plass der når det er klappet sammen og ikke er i bruk. 

Les mer om tørking av tøy inne