Ta hånd om ditt skittentøy med det riktige utstyret

Skittentøyskurv, strykebrett, steamer og tørkestativ er en god forutsetning for at dine klær blir rene og pene. Utstyret skal gjerne være fiint nok til å ha stående fremme i hjemmet, men viktigst av alt - det skal være holdbart og enkelt å bruke. En steamer er emkel å finne plass til, og kan være en god erstatning til et strykejern. Hos JYSK har vi strykebrett og tørkestativer i god kvalitet og i forskellige størrelser. Hvis du bor smått, er et hengende tørkestativ en god løsning, da den tar mindre plass. Alternativt kan du bruke den som et ekstra tørkestativ på badet. Utforsk ogsåi våres utvalg av flotte skittentøyskurver og store pedalspann i plastikk, tre, stoff eller metall. Du finner enkelt noe som matcher ditt behov.

 

  INGEN UKEDAG UTEN VASKING, TØRKING OG STRYKING

  En skittentøyskurv..
  ... skaper orden i hjemmet, så det ikke flyter over med skittent tøy. Kjøp en skittentøyskurv som er både praktisk og fin, så den passer inn i stilen i ditt hjem, og kan stå fremme hele tiden. Da vil ikke dine gjester legge merke til den.

  Et bra strykebrett eller steamer...
  ... er en god investering, hvis du har mange skjorter eller bluser, som skal strykes. Et solid og gjævnt underlag gir de beste resultatene, og den justerbare høyden gir en optimal arbeidsposisjon. Hvis du ikke har plass til et strykebrett, eller ønsker en lettere løsning i hverdagen, kan du kjøpe en steamer. Den glatter ut krøllete plagg, er rask å finne frem, og enkel å ta med i kofferten når du skal på reise.

  Et tørkestativ...
  ... er en uungåelig genstand til både innendørs og utendørs bruk. Tørk dine klær utenfor på et tørkestativ, hvor klærne dufter friskt, fremfor i en tørketrommel, som sliter mer på tøyet - på den måten sparer du også penger og energi. Når du ikke kan få klesvasken ut til tørking i vinterhalvåret, er det fristende å bruke tørketrommelen i stedet. Men du kan absolutt slå opp tørkestativet innendørs, og samtidigt ta hensyn til både luftfuktigheten og inneklimaet i ditt hjem.