Kurver, bokser og oppbevaringsløsninger som skaper et ryddig hjem

Få orden i kaoset med vårt utvalg av store og små oppbevaringskurver og bokser i ulike materialer! Enten du trenger en elegant løsning til oppbevaring av dine favorittbøker, leker, eller andre diverse gjenstander, har vi det perfekte alternativet for deg. Se også våre plastbokser som hjelper deg å holde hjemmet ryddig.

Det er noe vakkert med naturlige, vevde kurver med et håndlaget look. En flettet kurv tar med naturen inn og gir liv til rommet med sine naturlige farger. Hos kan du velge mellom flettede kurver i naturlige materialer som sjøgress, pil, vannhyasint eller strå. Eller oppbevaringskurver i tekstil, tre, metall, plast eller rattan. Velg mellom farger som hvit, grå og sort. Finn for eksempel en perfekt filtkurv eller nettingkurv som kan fungere som en romdeler i kommoden til småting du ønsker å oppbevare samlet. Velger du en kurv med lokk får du et ryddig utseende. 

Om oppbevaringsbehovet ditt varierer anbefaler vi våre smarte tøykurver. De kan enkelt legges sammen når de ikke er i bruk slik at de ikke tar opp unødvendig plass.
Se også våre skittentøyskurver

Multifunksjonell bruk av kurver

  • En flettekurv kan bli en vakker potteskjuler til plantene dine. Den gir et mykere inntrykk til innredningen og kan bidra til å skape en spennende dynamikk i stylingen.
  • En stålkurv kan for eksempel benyttes som et dekorativt søppelspann for papir.
  • En nettingkurv eller stråkurv kan du benytte som din egen strikkekurv til garnnøster og pågående strikkeprosjekter. Dersom kurven i tillegg har hank, blir det lettere for deg å flytte den rundt. 
  • Mindre esker med lokk, er perfekte til småting som for eksempel sysaker og hårstrikker. 
  • En større kurv kan benyttes til vedkurv. 
  • Har du flere etasjer i boligen? Da kan være en god ide og ha en filtkurv stående i trappen som fungerer som en kleskurv. Samle tøy og småsaker i kurven etterhvert som dagen går, og bær den med deg til riktig etasje når du går i trappen neste gang. 
  • En bambuskurv eller en annen vakker kurv med håndtak kan fungere som en piknikkurv.

Få orden på oppbevaringen

Flettekurver, nettingkurver, trådkurver og oppbevaringskurver hjelper deg med å holde orden på oppbevaringen. Det er mye lettere å få oversikt på hva man har og hvor man har det dersom tingene dine er pent sortert i skuffer og skap, og det er organisert i kurver. 

Bruk for eksempel en stor oppbevaringskurv til ungenes leker, eller ha dekorative oppbevaringsesker i en reol som kan benyttes som en romdeler eller mellom to soner i et større rom. 

I garderobeskapet kan du ha mindre bokser til å holde orden på skjerf, votter og andre småsaker. 

En stor og stødig treboks eller større kurvveske kan gi deg en ekstra hylle på kjøkkenet. Enten om du henger den på veggen, eller plasserer den på høykant på kjøkkenbenken. Da kan du ha kaffe eller te i mindre oppbevaringsbokser inni hyllen, kopper eller annet nødvendig servise kan stå stødig oppå boksen. 

Les om innkjøperens favoritter av dekorative oppbevaringsbokser eller besøk bloggen vår hvor du kan lese mer om inspirasjon til smarte oppbevaringsløsninger og finne flere gode tips.