Flettede kurver og oppbevaringsbokser

Om du ikke klarer å kvitte deg med alt nipset du har samlet opp i løpet av årene eller har flere barneleker enn du klarer å telle, så kan løsningen være store og små praktiske oppbevaringskurver og bokser som hjelper deg å holde hjemmet ryddig.

Det er noe vakkert med naturlige, vevde kurver med et håndlaget look. En flettet kurv tar med naturen inn og gir liv til rommet. Hos kan du velge mellom flettede kurver i naturlige materialer som sjøgress, pil, vannhyasint eller strå. Eller oppbevaringskurver i tekstil, tre, metall, plast eller rattan.

Om oppbevaringsbehovet ditt varierer anbefaler vi våre smarte tøykurver. De kan enkelt legges sammen når de ikke er i bruk slik at de ikke tar opp unødvendig plass.

 

65 produkter
  65 produkter

  Kurver m.m. - Flettet m.m.

  Kurv EJNO B22xL31xH15cm m/hvitt stoff
  75,- /stk.
  100,- /stk.
  Spar 25%
  Kurv AGNE B23xL32xH16cm sjøgress
  115,- /stk.
  149,- /stk.
  Spar 23%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Kurv ASMUS B43xL47xH22cm svart
  125,- /stk.
  AVISVARE
  Kurv SIMEN Ø28xH24cm natur
  169,- /stk.
  Kun i butikk
  Kurv EGGERT Ø35xH30cm natur
  225,- /stk.
  299,- /stk.
  Spar 25%
  Kurv ELI B37xL37xH32cm natur
  250,- /stk.
  AVISVARE

  Multifunksjonell bruk av kurver

  En flettet kurv kan bli en vakker potteskjuler til plantene dine. Den gir et mykere inntrykk til innredningen og kan bidra til å skape en spennende dynamikk i stylingen.

  Få orden på oppbevaringen

  Flettede kurver, trådkurver og oppbevaringskurver hjelper deg med å holde orden på oppbevaringen. Det er mye lettere å få oversikt på hva man har og hvor man har det dersom tingene dine er pent sortert i skuffer og skap, og det er organisert i kurver. 

  Bruk for eksempel en stor oppbevaringskurv til ungenes leker, eller ha dekorative oppbevaringsesker i en reol som kan benyttes som en romdeler eller mellom to soner i et større rom. 

  I garderobeskapet kan du ha mindre bokser til å holde orden på skjerf, votter og andre småsaker. 

  En stor og stødig treboks kan gi deg en ekstra hylle på kjøkkenet. Enten om du henger den på veggen, eller plasserer den på høykant på kjøkkenbenken. Da kan du ha kaffe eller te i mindre oppbevaringsbokser inni hyllen, kopper eller annet nødvendig servise kan stå stødig oppå boksen. 

  Les om innkjøperens favoritter av dekorative oppbevaringsbokser eller besøk bloggen vår hvor du kan lese mer om inspirasjon til smarte oppbevaringsløsninger og finne flere gode tips.