Blomsterpotter til dine potteplanter

Planter er fint å pynte opp hjemmet med. Gi plantene dine en personlig touch med en passende blomsterpotte eller ampel. Uansett om de er kunstige eller ekte, så fortjener potteplantene å bli vist frem i en representativ potte. Vi har alt fra små, dekorative potter i keramikk, som passer på spisebordet, eller på en skjenk, til større blomsterpotter som egner seg bedre på gulvet. Finn også en passende vase til evt stilkblomster, eller bare som et dekor element i innredningen. Les også om innredning med kunstige blomster.

Blomsterpottene kommer i forskjellige former og størrelser og er laget av ulike materialer som glass, keramikk og polystone, som skaper et betong-look. Finn potteskjuleren som passer din stil og dine behov hos oss. Du kan også vurdere å benytte en flettet kurv som blomsterpotte. Da får du inn enda litt mer av det organiske preget i innredningen din hjemme.

Visste du at vi også har et stort utvalg av små og store kunstige planter?

 

 

16 produkter
  16 produkter

  Gi organisk preg til rommet

  Å innrede hjemmet med blomsterpotter og potteplanter er en flott måte å bringe liv og energi inn i ethvert rom. Disse grønne elementene gir en følelse av ro og harmoni, og kan være med på å gjøre ethvert hjem til en mer avslappende og innbydende plass.

  Enten du foretrekker en rustikk, naturlig stil eller et moderne og minimalistisk utseende, kan du velge mellom en rekke ulike materialer og farger på dine nye blomsterpotter for å få frem akkurat det utseendet du ønsker.

  Pidestall og høydeforskjeller

  En pidestall kan være en fantastisk måte å gi innredningen et spennende uttrykk på. En pidestall gir høyde og dimensjon til rommet på en enkel og elegant måte som skaper en lekker dynamikk til stylingen. Du kan også bruke et frittstående blomsterbord eller et mindre sidebord for å få frem høydeforskjellen og benytte bordet som en pidestall.Dersom du kombinerer ulike materialer og former skaper du også en unik styling. 
  Så hvorfor ikke prøve å innrede hjemmet ditt med blomsterpotter og pidestaller og se hvordan du kan transformere ditt eget hjem til en innbydende og avslappende oase av skjønnhet og harmoni?