Forny hjemmet med sidebord, veggpanel og trillebord

Se vårt store utvalg av diverse oppbevaring til hele hjemmet. Frigjør plass og omorganiser på en flott måte med våre smarte oppbevaringsløsninger.

Som supplement til store møbler som kommoder, klesskap og bokhyller har vi også mindre og nettere oppbevaringsmøbler. Velg mellom blant annet smale og dekorative veggskap, oppslagstavler, pidestaller og trillebord i ulike design. 

Uansett om du trenger ekstra oppbevaringsplass på kjøkkenet, ved skrivebordet, eller i stuen, har vi stilige og funksjonelle møbler og tilbehør som vil hjelpe deg med en praktisk innredning med snev av eleganse i ethvert rom. 

Utforsk hele vårt utvalg her.

Finn inspirasjon til fornyelse

Småmøbler og tilbehør er en enkel måte å tilføre hjemmet noe nytt på en rimelig måte.
Et veggpanel med spiler eller rotting kan gi stor forandring til et rom. Våre ferdige veggpaneler kan for eksempel benyttes som hodegavl på soverommet, eller som et dekorelement i stuen. Dersom du plasserer flere veggpaneler med spiler inntil hverandre har du montert en ny spilevegg i en fei.
Et nett og lite veggskap er hendig i alle hjemmets rom og passer like godt inn på stuen, soverommet som på badet. Våre veggskap kommer i hvit, sort og naturfarget.
En pidestall eller et lite sidebord kan fungere som et lite avlastningsbord. Pynt opp med ditt fineste dekor og gi det en ny hedersplass på tronen. 

Trillebordet er et flyttbart avlastningsbord

Trillebord og traller har blitt moderne å bruke som en del av innredningen. Disse er geniale for å øke oppbevaringsplassen. Rullebordet kan enkelt flyttes ved behov og er like funksjonelt både på hobbyrommet, kjøkkenet, spisestuen, stuen eller badet. Trallen kan brukes som et avlastningsbord, plantekasse eller som en forlengelse av kjøkkenet.

Enkelte av modellene våre kommer med skuffer, som lar deg gjemme bort nips, og spesiallagde hyller til magasiner og aviser. Om du skal ha gjester vil trallen være ideelt som en cocktailvogn eller serveringsvogn hvor du kan plassere drinker, snacks og annet godt.

Hold orden med en oppslagstavle

En oppslagstavle eller magasinholder kan ha mange bruksområder. Den kan blant annet hjelpe deg å holde styr på notater, papirer og post. Du kan bruke den som en minnevegg og henge opp bilder og postkort. 

Oppslagstavlen kan også være et sentralt element for å holde orden i viktige papirer i hjemmet. Med tavlen har du alltid et sted å henge handlelappen, timeplanen, vaktlista og regninger som skal betales. 

Med en magasinholder på veggen kan du samle på dine favorittmagasiner,, eller alltid ha et sted å legge dagens post. Ingenting er vel mer irriterende enn å komme inn av døren og skli på dagens avis som ligger henslengt rett innenfor dørstokken. 

Del inn rommet i ulike soner

En omkledningsskjerm eller en romdeler er både praktisk og allsidig og kan brukes til flere formål. Her er noen av de vanligste bruksområdene:
 

  1. Privatliv og skillevegg: En omkledningsskjerm kan brukes til å skape et privat område i et rom. Enten du trenger en romdeler på soverommet, på kontoret eller i et fellesområde, kan du bruke skilleveggen til å dele av og skape en egen sone, som for eksempel en lun krok i stuen.
     
  2. Dekorasjon og estetikk: Omkledningsskjermer kommer i ulike design og materialer, og kan brukes som dekorative elementer i rommet. Du kan velge en skjerm som passer til din personlige stil og bruke den som et stilfullt tillegg til innredningen.
     
  3. Romorganisering: Omkledningsskjermer kan brukes til å organisere og skjule rotet. Heng klær, vesker eller andre gjenstander på skjermen for å holde dem utenfor syne og opprettholde en ryddig og ordnet atmosfære.
     
  4. Skjule teknisk utstyr: Hvis du har teknisk utstyr som printere, modem eller kabler som du ønsker å skjule, eller kanskje en veldig rotete bokhylle? Da kan en omkledningsskjerm være en praktisk løsning. Plasser utstyret bak skjermen for å skjule det og samtidig opprettholde et ryddig og organiserende utseende.

Uansett hvilket bruksområde du har i tankene, kan en omkledningsskjerm være en praktisk og allsidig løsning som bidrar til å organisere, skape privatliv og legge til stil i rommet ditt.