Tralle, omkledningsskjerm, oppslagstavle og veggskap

Se vårt store utvalg av diverse oppbevaring til alle hjemmets rom. Frigjør plass og organiser på en elegant måte med våre smarte oppbevaringsløsninger.  

I tillegg til store møbler som kommoder, klesskap og reoler har vi også mindre og nettere oppbevaringsmøbler. I vårt sortiment finner du blant annet smale og dekorative veggskap, oppslagstavler, og trillebord i ulike design. 

Uansett om du trenger ekstra oppbevaringsplass på kjøkkenet, ved skrivebordet, eller i stuen, har vi stilige og funksjonelle møbler og tilbehør som vil hjelpe deg med en praktisk innredning med snev av eleganse i ethvert rom. 

En omkledningsskjerm er både praktisk på soverommet eller badet, men den kan også benyttes som en romdeler i en større stue. 

Utforsk hele vårt utvalg her.

23 produkter
  23 produkter

  Trillebordet er et flyttbart avlastningsbord

  Trillebord og traller har blitt moderne å bruke som en del av innredningen. Disse er geniale for å øke oppbevaringsplassen. Rullebordet kan enkelt flyttes ved behov og er like funksjonelt både på hobbyrommet, kjøkkenet, spisestuen, stuen eller badet. Trallen kan brukes som et avlastningsbord, plantekasse eller som en forlengelse av kjøkkenet.

  Enkelte av modellene våre kommer med skuffer, som lar deg gjemme bort nips, og spesiallagde hyller til magasiner og aviser. Om du skal ha gjester vil trallen være ideelt som en cocktailvogn eller serveringsvogn hvor du kan plassere drinker, snacks og annet godt.

  Innred med dekorative veggskap

  Et nett og lite veggskap er hendig i alle hjemmets rom og passer like godt inn på stuen, soverommet som på badet. Våre veggskap kommer i blå, hvit svart og naturfarget.

  Del inn rommet i ulike soner

  En omkledningsskjerm er allsidig og kan brukes til flere formål. Her er noen av de vanligste bruksområdene for en omkledningsskjerm:

  1. Privatliv og skillevegg: En omkledningsskjerm kan brukes til å skape et privat område i et rom. Enten du trenger en romdeler på soverommet, på kontoret eller i et fellesområde, kan du bruke skilleveggen til å dele av og skape en egen sone, som for eksempel en lun krok i stuen.
    
  2. Dekorasjon og estetikk: Omkledningsskjermer kommer i ulike design og materialer, og kan brukes som dekorative elementer i rommet. Du kan velge en skjerm som passer til din personlige stil og bruke den som et stilfullt tillegg til innredningen.
    
  3. Romorganisering: Omkledningsskjermer kan brukes til å organisere og skjule rotet. Heng klær, vesker eller andre gjenstander på skjermen for å holde dem utenfor syne og opprettholde en ryddig og ordnet atmosfære.
    
  4. Skjule teknisk utstyr: Hvis du har teknisk utstyr som printere, modem eller kabler som du ønsker å skjule, eller kanskje en veldig rotete bokhylle? Da kan en omkledningsskjerm være en praktisk løsning. Plasser utstyret bak skjermen for å skjule det og samtidig opprettholde et ryddig og organiserende utseende.

  Uansett hvilket bruksområde du har i tankene, kan en omkledningsskjerm være en praktisk og allsidig løsning som bidrar til å organisere, skape privatliv og legge til stil i rommet ditt.

  Hold orden med en oppslagstavle

  En oppslagstavle eller magasinholder kan ha mange bruksområder. Den kan blant annet hjelpe deg å holde styr på notater, papirer og post. Du kan bruke den som en minnevegg og henge opp bilder og postkort. 

  Oppslagstavlen kan også være et sentralt element for å holde orden i viktige papirer i hjemmet. Med tavlen har du alltid et sted å henge handlelappen timeplanen, vaktlista og regninger som skal betales. 

  Med en magasinholder på veggen kan du samle på dine favoritt magasiner, eller alltid ha et sted å legge dagens post. Ingenting er vel mer irriterende enn å komme inn av døren og skli på dagens avis som ligger henslengt rett innenfor dørstokken.