Pult og databord til dine behov

Et godt skrivebord eller arbeidsbord er uunnværlig når man jobber hjemmefra, skal gjøre lekser, studerer eller gamer. Riktige kontormøbler sikrer gode arbeidsforhold på hjemmekontoret, kontoret eller ungdomsrommet. Hos oss finner du alt fra enkle databord med minimalistisk design til praktiske pulter med smarte løsninger som skuffeseksjon og hyller. Våre skrivepulter kommer i ulike størrelser og passer derfor like godt på store hjemmekontor som i små studentboliger. 

Om du ønsker å variere arbeidsstillingen gjennom dagen har vi også justerbar kontorpult med praktisk heve og senke funksjon.

Finn din favoritt blant våre flotte pulter i forskjellige materialer, størrelser. Trenger du også en kontorstol eller gamingstol? Se også vårt utvalg av beskyttende stolunderlag og laptopstøtte.

  Kontor - Skrivebord/Databord

  Skrivebord BRYNDRUP 60x120 svart
  1199,- /stk.
  plus
  Kun online
  Skrivebord BRYNDRUP 60x120 hvit
  1199,- /stk.
  plus
  Kun online
  Heve-/senkebord BOESTOFTE 70x40 svart
  1250,- /stk.
  1899,- /stk.
  Spar 34%
  gold
  Kun online
  Heve-/senkebord BOESTOFTE 70x40 hvit
  1250,- /stk.
  1899,- /stk.
  Spar 34%
  gold
  Kun online
  Skrivebord AGERBY 60x120 glass/eik
  1500,- /stk.
  AVISVARE
  gold
  Kun online
  Skrivebord KALBY 60x120 lys eik
  1500,- /stk.
  2499,- /stk.
  Spar 40%
  gold
  Kun online
  Skrivebord SKOVLUNDE 60x120 natur eik/svart
  1500,- /stk.
  2699,- /stk.
  Spar 44%
  gold
  Kun online
  Skrivebord HASLUND 59x119 eik
  2199,- /stk.
  plus
  Kun online

  Gamingpult med plass til det meste

  Riktig gamingoppsett krever et godt bord. Når du investerer i en gamingpult er det viktig å velge et som passer dine behov. Hos JYSK finner du gamingbord med blant annet LED-lys og koppholder. Husk å velge en gamingstol som kan justeres til skrivebordet for å passe i høyden. Les mer om våre anbefalinger for å velge riktig gamingstol og gamingpult.

  Justerbart kontorbord

  Skal du innrede hjemmekontoret? Det viktig at du sitter ergonomisk riktig, og sørger for å variere arbeidsstillingen flere ganger i løpet av en dag selv om du jobber hjemmefra. Dette gjør du enkelt med et justerbart heve- og senkebord. Hos JYSK har vi stabile og robuste elektriske heve- og senkebord med justerbare føtter. De fås i metallramme med bordplate i finér i sort og hvit i størrelse 80x160 cm, og kan justeres i høyden fra 68 cm til 119 cm.

  Et heve senkebord kan alternativt også brukes som gamingpult, fordi dybden på 80 cm gir god plass til skjermer og gamingoppsett.

  Lekre skrivebord og elegante møbler til ditt hjemmekontor

  Hvem sier at hjemmekontoret behøver å være stivt og kjedelig? Kontormiljøer har en tendens til å være praktiske og funksjonelle, men også litt kjedelige. Slik behøver det dog ikke å være. Våre skrivepulter og arbeidsbord kommer i minimalistiske og tidløse design. Finn din nye pult i eik, bambus, sort eller hvitt. Du kan med enkle grep forene stilen på ditt hjemmekontor med boligens øvrige innredning. 

  Bruk for eksempel en spisestol ved ditt skrivebord som et alternativ til en tradisjonell kontorstol. Og legg evt. en skinnfell over stolen eller kjøp en stolpute for å gi den ekstra komfort. Med interiør som harmonerer kan man skape et lekkert uttrykk på kontorplassen. Se vårt utvalg av lamper som kan komplementere innredningen din.

  Kontorpult som sikrer gode arbeidsforhold

  Med de riktige kontormøblene kan du sikre deg de beste arbeidsforholdene hjemme hos deg selv. Et skrivebord er en vesentlig del av ditt hjemmekontor, og hos JYSK finner du skrivebord og databord i flere forskjellige modeller, størrelser og materialer. Er du student og har behov for mye plass på skrivebordet til bøker, mapper og diverse papirer, er det også mulig å finne skrivebord, som oppfyller disse behovene. 

  Husk også at du trenger en kontorstol som gir din rygg den optimale støtte, når du sitter og jobber med oppgaven utover de sene nattetimer.